Dünya Mahkeme kayıtlarıyla ortaya çıktı... Elon Musk, çalışanından ikiz çocuk sahibi oldu!

Mahkeme kayıtlarıyla ortaya çıktı... Elon Musk, çalışanından ikiz çocuk sahibi oldu!

07.07.2022 - 12:49 | Son Güncellenme:

Elon Musk, özel hayatıyla yine gündemde. Teknoloji dünyasının dahi çocuğu ve dünyanın en zengin adamı Musk'ın, şirketinin üst düzey bir çalışınından evlilik dışı çocuk sahibi olduğu, mahkeme belgeleriyle ortaya çıktı.

Mahkeme kayıtlarıyla ortaya çıktı... Elon Musk, çalışanından ikiz çocuk sahibi oldu

Dünyanın en zengin adamı Elon Musk, gündemden düşmüyor. Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, son günlerde Twitter'ı satın almasıyla gündemdeydi. 44 milyar dolarlık Twitter anlaşması sonrasında 1 milyar kullanıcıya ulaşma hedefine ulaşmak istediğini söyleyen Musk, iş hayatındaki başarısını özel hayatına yansıtamıyor.

Haberin Devamı

"ASLA YALNIZ KALMAK İSTEMİYORUM"

Musk, yıllar önce Rolling Stone dergisine veriği röportajda, çocukluğundan beri yalnızlıkla mücadele ettiğini söylemiş ve "Asla yalnız kalmak istemiyorum" demişti. 

BEŞ ÇOCUĞUNUN ANNESİYLE ÜNİVERSİTEDE TANIŞTI

Musk, ilk karısı Justine Wilson ile Kanada'nın Ontario kentindeki Queen's Üniversitesi'nde tanıştı. Justine Wilson, o günleri Marie Claire dergini için kaleme aldığı bir makalede dile getirmiş ve Musk'ın onu dondurma yemeye davet ettiğini anlatmıştı. Justine, "Daha sonra fikrini değiştirip çalışmak için evde kalmaya karar verdi, ama "ellerinden damlayan iki külah dondurmayla" geldi. Çift 2008 yılında Kanadalı yazarla evlendikten sonra Los Angeles'a taşındı. Justine Wilson, 2002'de Nevada'yı dünyaya getirdi ancak bebek, 10 gün sonra Ani Bebek Ölümü Sendromu'ndan hayatını kaybetti. Daha sonra ikiz oğulları, Xavier ve Griffin, ardından da bugün 16 yaşında olan üçüz çocukları Damian, Kai ve Saxon dünyaya geldi.

Haberin Devamı

"ÇOCUKLARIM HAYATIMIN AŞKI" DEMİŞTİ

Elon Musk ve eski eşi Justine Wilson, beş çocuklarının ortak velayetini paylaşıyor ancak çocuklar babalarının aksine gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Musk, 2010 yılında verdiği bir diğer röportajda, çocuklarına "hayatımın aşkı" yakıştırmasını yapmıştı. Çift 2008'de yollarını ayırma kararı aldı. Boşandıktan sonra, teknoloji devinin aşk hayatından aktris Talulah Riley, olaylı boşanma davasıyla gündemden düşmeyen Amber Heard ve Kanadalı müzisyen Grimes gibi isimler geçti.

Mahkeme kayıtlarıyla ortaya çıktı... Elon Musk, çalışanından ikiz çocuk sahibi oldu

OĞLU CİNSİYET DEĞİŞTİRİYOR

Musk, geçen ay oğlunun şoke edici kararıyla gündeme gelmişti. Elon Musk'ın 18 yaşındaki oğlu, yasal olarak cinsiyet değiştirmek üzere mahkemeye başvurarak, "Artık biyolojik babamla yaşamıyorum ve hiçbir şekilde onunla ilişki kurmak istemiyorum" dedi.

18 yaşındaki Xavier Musk, Vivian Jenna Wilson olarak tanınmak için 18 Nisan'da California, Santa Monica'da mahkemeye başvuruda bulundu. Musk'ın oğlu, babasından uzaklaşmak için annesinin soyadını almak istediğini açıkladı. Elon Musk, 213 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin adamı. Musk'ın 18 yaşındaki çocuğunun babasından mali destek alıp almadığı ve ona olan nefretinin sebebi ise bilnmiyor.

Haberin Devamı

ÇALIŞANINDAN ÇOCUKLARI OLDU

Teknoloji devi Musk, şimdiyse yöneticilerindne birinden evlilik dışı çocuk sahibi olmasıyla gündem geldi. Mahkeme belgelerine göre Elon Musk, şarkıcı Grimes taşıyıcı anne aracılığıyla bebekleri dünyaya gelmeden yalnızca haftalar önce, üst düzey yöneticilerinden biriyle ikiz çocuk sahibi oldu.

Mahkeme kayıtlarıyla ortaya çıktı... Elon Musk, çalışanından ikiz çocuk sahibi oldu

Insider'ın bildirdiğine göre, 51 yaşındaki Tesla CEO'su, Musk'ın beyin-makine arayüzü şirketi Neuralink'in 36 yaşındaki operasyon direktörü Shivon Zilis ile yaşadığı ilişkiden ikizleri oldu. Bu haberle birlikte Musk'ın bilinen dokuz çocuğu olduğu ortaya çıktı. Mahkeme belgelerine göre Musk ve Zilis, Nisan ayında 'babalarının soyadını almak ve annelerinin soyadını göbek adlarının bir parçası olarak içermek' için ikizlerin adlarının değiştirilmesi için bir dilekçe verdi.

İkizler, Kasım ayında dünyaya geldi. Bu da Elon Musk ve sahne adı olarak Grimes'ı kullanan müzisyen Claire Boucher'ın ikinci çocuklarını Aralık ayında dünyaya getirmeden birkaç hafta önce doğduğu anlamına geliyor.

Mahkeme kayıtlarıyla ortaya çıktı... Elon Musk, çalışanından ikiz çocuk sahibi oldu

Haberin Devamı

Insider'ın bildirdiğine göre, Kanada, Ontario'da doğan Zilis, 2015 yılında Musk ile ortaklaşa kurdukları yapay zeka araştırma ve dağıtım kar amacı gütmeyen kuruluş OpenAI aracılığıyla tanıştı. Yale Üniversitesi'nde ekonomi ve felsefe eğitimi alan Zilis, ayrıca kadın buz hokeyi takımında kaleci olarak görev yaptı.

2015 yılında Forbes dergisinin girişim sermayesi kategorisinde 30 Yaş Altı 30 listesinde yer alan Zilis, 2017 yılında da yapay zeka uzmanlığını Tesla'da kullanma şansını elde etti. "2013'te Prens Harry'ye teknoloji girişimleri hakkında bilgi vermem istendi" diyerek tweet atmış ve prensle birlikte bir fotoğrafını paylaşmıştı.

Mahkeme kayıtlarıyla ortaya çıktı... Elon Musk, çalışanından ikiz çocuk sahibi oldu

Zilis şu anda Neuralink için operasyonlar ve özel projeler direktörü olarak görev yapıyor. 2020'de Zilis, koronavirüs kısıtlamaları nedeniyle Musk'ın Tesla'yı California'dan çıkarma kararını savunan bir tweet yayınlamıştı.