Dünya Nehirden bir anda fırlayıp bacağını kopardı! Polis, timsahın ağızını düğümledi

Nehirden bir anda fırlayıp bacağını kopardı! Polis, timsahın ağızını düğümledi

18.04.2023 - 10:49 | Son Güncellenme:

Florida'da yaşanan talihsiz olayda, 72 yaşındaki bir kişi timsah tarafından saldırıya uğradı. Olayın detayları kan dondururken yetkililer olası bir timsah saldırısında hayvanın en zayıf noktası hakkında bilgiler verdi.

Nehirden bir anda fırlayıp bacağını kopardı Polis, timsahın ağızını düğümledi

Sık sık bölgede yaşanan timsah saldırıları ile gündeme gelen Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde kan donduran bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

72 yaşındaki Floridalı adam köpeğini gezdirmek için günlük rutinine başladı. Her şey normal ilerlerken nehirden çıkan dev bir timsah yaşlı adama saldırdı ve bacağını dizinden ayırdı.

Nehirden bir anda fırlayıp bacağını kopardı Polis, timsahın ağızını düğümledi

ADIM ADIM TAKİP ETTİLER

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri talihsiz adamı uçakla daha büyük bir hastaneye gönderdi. Korkunç saldırının ardından Florida Balık ve Yaban Hayatı yetkilileri ve Brevard County şerifinin yardımcıları, olay mahallinin yakınındaki bir kanalda timsahın izini sürdü.

Tam o sırada ağzında insan ayağı bulunan bir timsah sudan çıktı. Ekipler timsaha ateş açarak etkisiz hale getirdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan bir yetkili o anları şöyle tarif etti:

'Timsahı öldürüp ağzından bacağı aldılar. O nehirde sadece bu değil bir timsah daha var'

Nehirden bir anda fırlayıp bacağını kopardı Polis, timsahın ağızını düğümledi

TİMSAHIN EN ZAYIF NOKTASINI AÇIKLADILAR

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan bir başka yetkili ise bölgede bulunan timsahların beslenmemesi gerektiği konusunda uyardı ve timsahların vücutlarındaki hassas noktalar hakkında bilgiler verdi.  Buna göre söz konusu hayvanın vücudundaki en hassas noktası burnunun tam ucu.

Haberin Devamı

Hastane kaldırılan adamın ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ancak bilincinin açık olduğu doktorlar tarafından basınla paylaşıldı.