Dünya Sudan çıkarken dehşeti yaşadı! Bileği dizinden koptu

Sudan çıkarken dehşeti yaşadı! Bileği dizinden koptu

17.04.2023 - 10:13 | Son Güncellenme:

Karayipler'de meydana gelen ve anbean kameraya yansıyan görüntüleri kısa sürede 2 milyondan fazla kişi izledi. Gündem olan görüntünün detayları ise dünya basınında ses getirdi.

Sudan çıkarken dehşeti yaşadı Bileği dizinden koptu

Sosyal medyada ortaya çıkan ve dünya basınında ses getiren videonun görüntüleri kan dondurdu. Söz konusu o anlarda bir şahıs bacağının bir kısmını feci şekilde kaybetti. O anlara binlerce kullanıcı ise yorum yağmuruna tuttu.

Haberin Devamı

DEHŞET ANLARI KAMERADA

Karayipler'de çekildiği belirtilen görüntüler kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlendi. Görüntülerde suda yüzen bir şahsın tekneye çıkarken yaşadığı talihsiz olay anbean kayıt altına geçti.

Sudan çıkarken dehşeti yaşadı Bileği dizinden koptu

BİLEĞİ KOPTU

Okyanus sularında normal bir şekilde yüzen şahıs, teknenin yanına geldi ve tam çıkarken pervaneye takıldı. Saniyeler içerisinde şahsın ayak bileği dizinden koptu. Kanlar içinde kalan kişiye çevredekiler yardım etti.

Olayı soruşturan polis ekipleri, talihsiz adamın pervaneye takıldığını doğruladı. Yerel basında çıkan haberlerde ise polisin sözleri ve olayın detayları yer aldı.

Sudan çıkarken dehşeti yaşadı Bileği dizinden koptu

SON DURUMU BELLİ OLDU

Öte yandan bacağı kopan şahıs bölgede bulunan St Maarten Tıp Merkezine kaldırıldı. Burada yapılan tedavide hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilen şahsın önümüzdeki günlerde taburcu olması bekleniyor.