Dünya Öfkeli ablanın 'hançerli' intikamı! Kardeşiyle aynı adama aşık olunca katletti

Öfkeli ablanın 'hançerli' intikamı! Kardeşiyle aynı adama aşık olunca katletti

07.10.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Abla ve kardeş küçük bir odada aynı yatakta yan yana yatıyor. Saatlerce kavga ettikten sonra barışan abla ve kardeş uzun süren geceyi bitirmek üzere. Ancak içlerinden biri için gece henüz bitmiş değil. Üstelik yapacağı eylemi haftalar öncesinden planlamıştı. Öfkeli ablanın alacağı intikam ve itirafı kan donduracak cinsten.

Öfkeli ablanın hançerli intikamı Kardeşiyle aynı adama aşık olunca katletti

Derleyen: Can Şişman / Milliyet.com.tr - Abla ve kardeş küçük bir odada aynı yatakta yan yana yatıyor. Saatlerce kavga ettikten sonra barışan abla ve kardeş uzun süren geceyi bitirmek üzere. Ancak içlerinden biri için gece henüz bitmiş değil. Üstelik yapacağı eylemi haftalar öncesinden planlamıştı. Günlerce kardeşinin çantasını ve telefonunu kurcalayan abla, gördüğü tek bir mesajla kararını vermişti. Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen iki kız kardeş bir adamın mesajı yüzünden birbirlerine düşman kesilmişti. Kardeşi problemi çözdüklerini düşünüyordu ancak yanılıyordu. Ablasının içindeki öfke giderek büyüyordu. 

Haberin Devamı

Öfkeli ablanın hançerli intikamı Kardeşiyle aynı adama aşık olunca katletti

ARALARINDAKİ KİMYAYI BİR ADAM BOZACAKTI

Marzan kardeşler, ABD'nin Orlando şehrindeki yoksul bir mahallede yaşıyorlardı. Ev küçük, odaları ise daha da küçüktü. Odanın büyük bir bölümünü kaplayan yatağı paylaşmak zorundalardı. 21 yaşındaki Fatiha Marzan ve 20 yaşındaki Sayma Marzan, yoksul bir ailede büyümelerine rağmen tüm zorlukların üstesinden gelmeyi başarmış, birbirlerine kenetlenerek bütün güçlükleri teker teker aşmayı başarmışlardı.

Hiçbir zaman birbirlerinden sır saklamamış, başlarına gelen tüm problemleri birlikte çözmeyi seçmişlerdi. Hayatlarına dahil olan bir adam ise kardeşlerin arasındaki kimyayı bozacak, ikilinin arasındaki güçlü bağı bir anda ortadan kaldıracaktı.

KIZ KARDEŞİ ERKEK ARKADAŞIYLA SOHBET EDİYORDU

Haberin Devamı

Marzan kardeşlerin en büyük hobisi bilgisayar oyunu oynamaktı. Evde oldukları anlarda mutlaka çok sevdikleri bir bilgisayar oyununun başına geçiyorlardı. Özellikle küçük kardeş Sayma Marzan, oyunun bağımlısıydı. Oyundaki sohbet özelliği sayesinde tanımadığı kişilerle yazışıp sohbet eden Sayma Marzan, onu günlük hayatın zorluklarından uzaklaştıran oyun yüzünden saatlerce bilgisayarın başından kalkmıyordu. Abla Fatiha Marzan ise kardeşinden fırsat bulabildiği ölçüde oyuna dahil oluyor, kalan vaktini ise bir süre önce sevgili oldukları erkek arkadaşıyla geçiriyordu.

Ancak çoğu zaman bunu da yapamıyordu. Çünkü sevgilisi de bu oyunun bağımlılarından biriydi ve bu oyunu oynamayı en az Fatiha Marzan'la vakit geçirmek kadar çok seviyordu. Üstelik bu bir 'uzun mesafe ilişkisi'ydi. İkili farklı eyaletlerde olduğu için her istedikleri anda görüşemiyordu. Fatiha Marzan, erkek arkadaşına aşıktı, sevgilisi kendisiyle buluşmadığında bunu bir problem haline getirmiyordu. Ta ki Sayma Marzan'ın oyunda sohbet ettiği kişilerden birinin erkek arkadaşı olduğunu fark edene kadar.

Öfkeli ablanın hançerli intikamı Kardeşiyle aynı adama aşık olunca katletti

KANIT BULMAK İÇİN ADETA ANT İÇTİ

O güne kadar çok fazla sevgilileri olmamıştı. Sevgilileri olduğunda ise onlarla aralarında geçen her şeyi mutlaka birbirleriyle paylaşıyorlardı. Kız kardeşinin erkek arkadaşıyla oyunun sohbet bölümünde iletişimde olduklarını fark eden Fatiha Marzan büyük bir kıskançlık krizine girmişti. Erkek arkadaşının kendisiyle buluşmaktan vazgeçip oyun oynamayı seçtiği anlarda kendisi yerine kız kardeşiyle sohbet etmesi bir fikir olarak bile kendisini adeta çıldırtıyordu. Bir süre olanı biteni gözlemleyen Fatiha Marzan, durumdan hoşnut olmadığını en sonunda kız kardeşiyle paylaştı. İkili hayatlarında ilk kez kavga etmeye başladı.

Üstelik aralarındaki tartışmanın sebebi ne abla ne de kardeşti. Bütün problem bir erkekti ve bu erkeğin kendisi yerine kız kardeşiyle iletişime geçmeye çalışması, kız kardeşinin ise bu iletişime karşı koymaması ablanın sabrını taşırmıştı. Kardeşine göre herhangi bir sorun yoktu ortada. Yalnızca oyun oynuyorlar ve sohbet ediyorlardı. Fakat Fatiha Marzan onunla aynı fikirde değildi. İkilinin sürekli sohbet etmesi onun canını sıkmaya başlamıştı. Ancak elinde önemli bir kanıt yoktu. Kız kardeşi ve sevgilisi saatlerce sohbet etseler de ortada ciddi bir yakınlaşma yoktu. İkilinin aslında flört ettiğini düşünen abla ise kanıt bulmaya adeta ant içmişti.

Haberin Devamı

O MESAJI GÖRÜNCE ÖFKE NÖBETİ GEÇİRDİ

"Seni seviyorum..." Kardeşine gönderilen bu cümleyi gören Fatiha Marzan büyük bir öfke nöbeti geçirdi. Sevdiği adam kız kardeşine aşkını ilan etmişti. Üstelik erkek arkadaşıyla ayrılmamışlardı. Saatlerce bu mesajı aklından çıkartamadı. Başka hiçbir şey düşünemiyordu. İçindeki öfke onu adeta ele geçirmişti. İntikam almak istiyordu ama adamla aynı eyalette bile yaşamıyordu. Kararını verdi. Popüler bir internet sitesinden kendisine hançere benzeyen bir bıçak satın aldı. Sakince bıçağın adreslerine teslim edilmesini bekledi. Bu esnada kız kardeşi ablasının sinirli hallerine anlam vermeye çalışıyor ancak ablası, sevgilisinin kardeşine gönderdiği aşk mesajını okuduğunu hissettirmemeye çalışıyordu.

Haberin Devamı

Hançere benzeyen bıçak kendisine teslim edilince o gece harekete geçecekti. Önce saatlerce kardeşiyle kavga edecek, daha sonra barışma numarası yapıp her zamanki gibi onunla aynı yatakta yan yana uyuyacaktı. Sakince kardeşinin uykuya dalmasını bekleyecekti. Sağlıklı düşünemiyordu. Aklında tek bir şey vardı o da intikam almak. Üstelik bu intikamı kardeşine "Seni seviyorum" diyen erkek arkadaşından değil, hiçbir suçu olmayan, yediği içtiği ayrı gitmeyen öz kardeşinden almak istiyordu.

Öfkeli ablanın hançerli intikamı Kardeşiyle aynı adama aşık olunca katletti

15 SAATİN SONUNDA POLİSİ ARADI

Saat 04.30'u gösteriyordu. 21 yaşındaki Fatiha Marzan hemen yanı başında uyuyan 20 yaşındaki kız kardeşi Sayma Marzan'ı internetten satın aldığı hançer benzeri bıçakla kalbinden tam dört kez bıçakladı. Yatak kana bulanmıştı. Kız kardeşi acı içinde yaşam savaşı verse de kısa zaman içinde hayatını kaybetti. Katil Fatiha Marzan ise saatlerce odadan çıkmadı. İşlediği cinayetin korkunçluğunu fark etmesi tam 15 saatini aldı. Saatlerce kız kardeşinin kanlar içindeki cansız bedeniyle baş başa kalan Fatiha Marzan 15 saatin sonunda polisi aradı ve suçunu itiraf etti.

19.30 civarında eve gelen polis ekipleri, Sayma Marzan'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Tutuklanan Fatiha Marzan, kız kardeşini öldürdükten sonra kendi canına kıymayı düşündüğünü ancak bunu başaramadığını söyledi. Cezaevine gönderilen Sayma Marzan'ın işlediği cinayet ABD'yi ayağa kaldırdı. Kız kardeşini kalbinden bıçaklayarak vahşice öldüren Fatiha Marzan'ın davası önümüzdeki günlerde görülmeye başlanacak.