Dünya Restoranda mide bulandıran kayıt! ABD'li turist hemen kaçtı

Restoranda mide bulandıran kayıt! ABD'li turist hemen kaçtı

15.06.2023 - 14:56 | Son Güncellenme:

ABD'li turistin yayınladığı görüntüler kısa sürede yüzbinlerce kişi tarafından izlendi. Söz konusu o anlar sosyal medyada büyük tepki çekti.

Amerika Birleşik Devletleri'nden Çekya'ya tatile gelen Brady, vegan yiyecek aramak için bir restoranda girdi. O anlarda etrafı çeken Brady'nin objektifine yansıyan görüntüler ise sosyal medyayı yıktı geçti. Restoranda girer girmez yemekleri yapan kişi ile karşılaşan Brady gözlerine inanamadı.

Haberin Devamı

Yemeklerden sorumlu kadının tezgahın üzerinde ayak tırnaklarını kestiğini gören Brady görüntüyü çeker çekmez restorandan koşarak çıktı.

Restoranda mide bulandıran kayıt ABDli turist hemen kaçtı

ANBEAN KAMERAYA YANSIDI

Kameraya yansıyan görüntülerde kasada görevli hiçbir personel olmadığı ilk olarak göze çarptı. alışanın, paslanmaz çelik tezgahın üzerine oturmuş ve tırnaklarını kesmek için bir kesme tahtasına bacağını kaldırdığı anlar ise mide bulandırdı.

SOSYAL MEDYADA İNFİAL YARATTI

Sosyal medya kullanıcıları ise söz konusu görüntüye yorum yağdırdı. Birçok kişi olayı tiye alırken bir kullanıcının 'Siparişinizle birlikte tırnaklı garnitür ister misiniz?' ifadesi dikkat çekti. Bir başka kişi ise 'Gerçekten bunun hijyenik olduğunu ve bir müşterinin görmezden geleceğini mi düşündü?' şeklinde soru sordu.

Restoranda mide bulandıran kayıt ABDli turist hemen kaçtı

'GÖRÜNTÜ SAHTE' DİYENLERE YANIT VERDİ

Bazı kişiler ise görüntünün 'fake' olduğunu öne sürdü. Brady ise bu yorumlara cevap olarak 'İnan bana öyleydi! Geçen Aralık ayında orada tatildeydim. Çılgınca olan şey, restorandın süper olmasıydı' dedi.