Dünya Kadın futbolcunun zor anları! Köpek bikinisini çıkarmaya çalıştı

Kadın futbolcunun zor anları! Köpek bikinisini çıkarmaya çalıştı

14.06.2023 - 09:05 | Son Güncellenme:

Kolombiyalı kadın futbolcu Daniela Henao plajda gezerken bir köpekle oynamak istedi. Az sonra yaşayacaklarından habersiz olan genç kadının o anları sosyal medyada viral oldu.

Kadın futbolcunun zor anları Köpek bikinisini çıkarmaya çalıştı

26 yaşındaki Kolombiyalı kadın futbolcu Daniela Henao futbolu yerine sık sık sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Dünyaca ünlü futbolcularla antrenman yapmayı başaran Henao son olarak eski Real Madrid yıldızı James Rodrigez ile bir video yayınladı. Söz konusu videoda ikilinin karşılıklı sohbet ettiği görüldü.

Haberin Devamı

OLACAKLARDAN HABERSİZDİ

Henao'yu dünya gündeme sokan olay ise bir plajda başına gelenler oldu. Video çektiği sırada bir köpekle karşı karşıya gelen Henao zor anlar yaşadı. Köpeği başta seven genç kadın az sonra başına geleceklerden habersizdi.

Kadın futbolcunun zor anları Köpek bikinisini çıkarmaya çalıştı

VİDEO PATLADI

400 bin kişinin izlediği video 25 bin beğeni topladı. Görüntülerde ise köpeğin Haneo'nun bikinisinin ipini çektiği anlar kayıtlara geçti. Haneo ise o anlarda köpekten kurtulmaya çalıştı ancak başaramadı.

Kadın futbolcunun zor anları Köpek bikinisini çıkarmaya çalıştı

YORUM YAĞDIRDILAR

Birçok TikTok kullanıcısının yorum yağdırdığı videonun sonunda ise Haneo kendisini köpekten kurtarmayı başardı. Birçok kullanıcı plajda yaşayan köpeği sahiplenmek istediğini belirtirken bazıları da olayı gülünç bulduğunu öne sürdü.