Dünya Sapığın cezasını anne ve baba verdi! Bayıltana kadar kırbaçladılar

Sapığın cezasını anne ve baba verdi! Bayıltana kadar kırbaçladılar

13.07.2023 - 15:51 | Son Güncellenme:

15 yaşındaki kızla zorla ilişkiye girmek isteyen kişi, genç kızın anne ve babası tarafından unutamayacağı bir 'ceza' verildi.

Sapığın cezasını anne ve baba verdi Bayıltana kadar kırbaçladılar

Çin'in Twitter'ı olarak bilinen Weibo'da ortaya çıkan görüntüler dünya basınında deprem etkisi yarattı. Söz konusu gelişmede anne ve babanın yaptıkları olay oldu. Ülkenin Huaibei kentindeki bir alışveriş merkezinde yaşanan olayda 15 yaşındaki bir genç kızın taciz eden kişiye cezasını anne ve babası verdi.

Haberin Devamı

ZORLA İLİŞKİYE GİRMEK İSTEDİ

Yerel basında çıkan haberlere göre ismi açıklanmayan sapık, genç kızla zorla birlikte olmak istedi. Olayın kızın ailesinin kulağına gitmesiyle birlikte ise dehşet verici görüntüler ortaya çıktı. Söz konusu sapığı günlerce arayan kızın ebeveynleri sonunda bir alışveriş merkezinde o kişiyi yakaladı.

Sapığın cezasını anne ve baba verdi Bayıltana kadar kırbaçladılar

'SEN ERKEK MİSİN?'

Kızlarının yanında sapığı kırbaçlamaya başlayan ailenin görüntüleri anbean bölgede bulunan kişilerin kamerasına yansıdı. 'O daha 15 yaşında utanmalısın. Kendine erkek mi diyorsun' dediği kayıtlara geçti.

Sapığın cezasını anne ve baba verdi Bayıltana kadar kırbaçladılar

TUTUKLANDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Tacizci olduğunu iddia edilen kişi tutuklandı ve tecavüz iddiasıyla suçlandı. Ceza alması durumunda 10 yıl hapse girecek kişinin son görüntüsünde ise yerde baygın halde yatar vaziyetteydi.