Dünya Son dakika... Bodrum aşığı Suudi Prens, suskunluğunu bozdu! Gizli anlaşma...

Son dakika... Bodrum aşığı Suudi Prens, suskunluğunu bozdu! Gizli anlaşma...

20.03.2018 - 09:35 | Son Güncellenme:

Yaklaşık iki ay önce serbest kalan dünyanın en zengin isimlerinden Prens El Velid Bin Talal, verdiği ilk röportajda uluslararası yatırımlarının yüzde 95'ini halen kontrol ettiğini söyledi.

Son dakika... Bodrum aşığı Suudi Prens, suskunluğunu bozdu Gizli anlaşma...

Türkiye'de daha çok Bodrum tatilleriyle bilinen Suudi Prens El Velid Bin Talal, beş yıldızlı hapishaneden çıktıktan sonra ilk kez röportaj verdi.

Haberin Devamı

Bloomberg TV'ye konuşan Talal, kendisini içeri atan yeni Veliaht Prens Muhammed bin Selman'la gizli bir anlaşma yaparak dışarı çıkabildiğini açıkladı.

Gizli anlaşmayla ilgili detay veremeyen dünyanın en zengin insanlarından biri olan dolar milyarderi Prens Talal, uluslararası yatırımlarının yüzde 95'ini halen kontrol ettiğini söyledi.

Kingdom Holding'in sahibi olan Bodrum aşığı Prens, aralarında News Corp, Citigroup, Twitter'ın da yer aldığı dev şirketlerin ya sahibi ya da bu şirketlerde önemli hisseleri elinde bulunduruyor.

Suudi Arabistan'ı yeniden dizayn eden Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın talimatıyla yolsuzluk operasyonu başlatılmış, aralarında prensler ve bakanların da bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı.

Haberin Devamı

Başkent Riyad'daki beş yıldızlı Ritz Carlton oteline hapsedilen tutuklular arasında en dikkat çeken isim, El Velid bin Talal'dı.

Yaklaşık üç ay içeride tutulan Talal, Ocak ayının sonunda serbest kalmıştı.