Dünya Kimyagerden komşusuna akılalmaz plan! Ev boşken gelip enjekte etti, bebek hastanelik oldu

Kimyagerden komşusuna akılalmaz plan! Ev boşken gelip enjekte etti, bebek hastanelik oldu

31.08.2023 - 12:50 | Son Güncellenme:

Komşularının yaptığı neredeyse her şeyden nefret eden kimyagerin yaptıkları uluslararası medyada ses getirdi. Hazırladığı özel bir karışımla bir aileye dehşeti yaşatan 36 yaşındaki Çinli kameraya yansıdı.

Kimyagerden komşusuna akılalmaz plan Ev boşken gelip enjekte etti, bebek hastanelik oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde belki de son günlerin en skandal gelişmelerinden biri yaşandı. Komşusunun yaptıkları nedeniyle dünya basınında birkaç gündür gündem olan talihsiz Umar Abdullah, Xuming Li ile 2022 yılından beri problem yaşadığını aktardı. Başlarda komşusuyla iyi anlaştığını hatta sık sık sohbet ettiklerini belirten Abdullah, son aylarda Li'nin klozet sesinden bile rahatsız olup kapıya dayandığını bildirdi. İki taraf arasındaki iletişim ise Mart ayında tamamen koptu.

Haberin Devamı

KOMŞUSU HARİÇ HER ŞEYDEN ŞÜPHELENDİ

Haziran ayında ise Li, ailenin ön kapısına zararlı bir kimyasal karışımı yerleştirerek intikamını almaya çalıştı. O sırada evde olmayan aile şehir dışından döndüklerinde ise binada 'İğrenç bir kokuyla boğuştuk' dedi. Abdullah, kokunun klima ünitesinden veya su ısıtıcısından geldiğine inanıyordu, ancak tesisatçılar ve yetkililer herhangi bir sorun bulamadı.

Ev sahibi ısıtıcıyı bile değiştirdi ve hava kanallarını ve havalandırma deliklerini temizletti, ancak kimyasal koku devam etti. Havayı koklayarak kötü kokunun kaynağını bulduğunu belirten Abdullah, kapısının hemen önünde küçük bir çatlak olduğunu fark etti, ve bölgeye bir gizli kamera yerleştirdi.

Bu sırada kızının kokudan tekrar rahatsızlanması Abdullah'ın kamerayı kontrol etmesine sebep oldu. Görüntüleri gören Abdullah ve eşi şoke oldu, kayıtlarda komşuları Li'nin elindeki bir parçayı kapı deliğinden içeri yerleştirdiği görüldü.

Haberin Devamı

Kimyagerden komşusuna akılalmaz plan Ev boşken gelip enjekte etti, bebek hastanelik oldu

ŞIRINGAYLA ENJEKTE ETTİ

Dehşete kapılan Abdullah, Li'nin ne yaptığını yakalamak için kamera açısını kapı seviyesinden göz seviyesine ayarladı. Bu kez görüntülerde Li'nin bir şırınga çıkardığı, onu berrak sıvıyla doldurduğu ve bunu Abdullah'ın kapı çerçevesindeki çatlağa enjekte ettiği kayıtlara geçti. Dehşete kapılan baba, ailesini hemen evden çıkarıp polisi aradı.

Kimyagerden komşusuna akılalmaz plan Ev boşken gelip enjekte etti, bebek hastanelik oldu

MADDENİN NE OLDUĞU BULUNAMADI

DailyMail'e konuşan Abdullah kimyasallar nedeniyle kızının ellerindeki damarların belirginleştiğini, saçlarının döküldüğünü kaydetti. Yapılan testler sonucunda minik kız çocuğunun sağlığında herhangi bir problem çıkmadığını belirten Abdullah, Kimya doktorası olan 36 yaşındaki Li'nin tutuklandığını bildirdi. Li 5 Aralık'ta hakim karşısına çıkacak olan Li'nin karışımının ise ne olduğu yapılan testlerde bile hala kesin olarak belirlenemedi. 

Yaşadıkları sürecin tüm ailesinde travmaya neden olduğunu anlatan Abdullah ise "Olaydan bu yana güvenlik duygumuzu kaybettik, evden çıkmaya korkuyoruz. O canavarın solumamız için enjekte ettiği zehirden tamamen kurtulmak için her gün kapımızı dezenfektanla temizliyoruz" ifadelerini kullandı.