Dünya Sosyal medyada saatlerce takip

Sosyal medyada saatlerce takip

27.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

İngiltere’de sarayda yalnız bırakıldığını söyleyen Meghan Markle’ın tam aksine kraliyete alışması için ekip kurulduğu, sosyal medya hesaplarının saatlerce izlendiği öne sürüldü

Sosyal medyada saatlerce takip

ABD’li oyuncu Meghan Markle, 2018’de İngiliz Prens Harry ile evlendi. Bu nedenle İngiltere’ye gidip kraliyet ailesiyle yaşamaya başlayan Meghan, yeni çevresiyle uyum sağlayamadı. 2020’de eşi Prens Harry ile birlikte İngiltere’den ayrılıp ABD’de yaşamaya başlayan Meghan, bir TV programında kraliyetin kendisini yalnız bıraktığını, ırkçı olduklarını ve baskı yaptıklarını anlattı. Ama yazar Andrew Morton, Daily Mail gazetesindeki “Bir Hollywood Prensesi” başlıklı yazısında tam aksini savundu.

Haberin Devamı

Dikkatle incelediler

Morton, Meghan kraliyet ailesine katıldığında onu korumak için çok büyük bir çaba harcandığını, yeni hayatına alışması için güçlü bir danışman ekibi kurulduğunu yazdı. Yazar, bu ekibin Meghan’ın sosyal medya hesaplarını izlemek için yüzlerce saat harcadığını, hatta hesaplardaki şiddet tehditlerini de polise bildirdiklerini öne sürdü. Saraydan bir kişi de Morton’u doğrulayarak kraliyetin Meghan’ın yeni hayatına alışabilmesi için kendilerini paraladığını öne sürdü.

Ses kayıt cihazıyla geziyor

İki çocuklarıyla ABD, Kaliforniya’da yaşayan Prens Harry (37) ile eşi Meghan Markle’ın Netflix ile 100 milyon, Spotify ile 25 milyon dolarlık program anlaşmaları yaptıkları belirtiliyor. Bu anlaşmalar nedeniyle Prens Harry’nin New York gezisinde bile kameramanlarla ve kıyafetlerine tutturulmuş mikrofonlarla gezdiği görüldü. Ünlü çiftin, New York gezisini belgesellerinde kullanmak üzere kayda aldığı bildirildi. Harry’nin bir restoranda bir ABD’liye sarılırken de mikrofon taktığı ifade edildi.