Dünya Swinger skandalı! Polis helikopterle çekti

Swinger skandalı! Polis helikopterle çekti

09.08.2017 - 10:40 | Son Güncellenme:

İngiltere'de bir polis evlerinin bahçesinde cinsel ilişkiye giren çiftin polis helikopterini kullanarak filmini çektiği için bir yıl hapis cezası aldı. Üstelik görüntülerdeki kadının filmi çeken Adrian Pogmore isimli polisle daha önce swinger partisinde birlikte olduğu ortaya çıktı.

Swinger skandalı Polis helikopterle çekti

İngiltere'de seks bağlımlısı olduğu belirtilen Adrian Pogmore'nin davası sonuçlandı. Eski polis 1 yıl hapse mahkum edildi. Skandala ait görüntüler de ortaya çıktı.

Haberin Devamı

İngiltere'nin Güney Yorkshire bölgesinde çekilen görüntülerde bir kadınla adam evlerinin bahçesinde cinsel ilişkiye giriyordu. Hatta kadının zaman zaman kameraya doğru baktığı bile görülüyordu.

Adrian Pogmore cinsel içerikli film çekmek amacıyla 2 milyon pound değerindeki polis helikopterini kullanmıştı. Çiftin görüntüleri haricinde adam olaydan habersiz çıplak şekilde güneşlenen 5 kişiyi daha helikoperden kayıt altına almıştı.

Bir swinger kulübünün üyesi olan Adrian Pogmore çiftle söz konusu kulüpten tanışıyordu. Hatta adamın karısıyla birlikte olmuştu.