DünyaTrump jüri önünde! Savcıdan seçimde hile suçlaması

Trump jüri önünde! Savcıdan seçimde hile suçlaması

23.04.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

ABD’nin eski Başkanı Donald Trump hakkında açılan dört ceza davasından biri olan yetişkin film oyuncusu Stormy Daniels’e 2016 Başkanlık seçimleri sırasında “sus payı” ödediği suçlamasıyla açılan davada, jüri seçimi sonrası ilk duruşma gerçekleşti.

Trump jüri önünde Savcıdan seçimde hile suçlaması

Jüri savcılığın ilk tanığı olan National Enquirer yayıncısı David Pecker’ı dinledi. Pecker’in Trump’ın başkanlık yarışına zarar verebilecek olumsuz hikayeleri bastırmak için medya gücünü kullandığı öne sürülüyor. Savcılar durumu, seçmenleri kandırmaya yönelik suç teşkil eden bir çaba olarak nitelendirerek, Trump’ı 2016 seçimlerine hile karıştırmakla suçladı.

KEŞFETYENİ
Şok sözler! 'Survivor tarihinin açık ara en leş takımı'
Şok sözler! 'Survivor tarihinin açık ara en leş takımı'

Cadde | 09.05.2025 - 09:45

Survivor All Star 2025'te finale sayılı günler kala yarışmada heyecan giderek artıyor. Survivor macerası sona eren Senem Genç, sosyal medya hesabından olay bir paylaşımla adından söz ettirdi.

Yazarlar