Dünya Ünlü dövüşçü otobüse saldırdı

Ünlü dövüşçü otobüse saldırdı

07.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Ünlü dövüşçü otobüse saldırdı

Dünyaca ünlü şampiyon kafes dövüşçüsü Conor McGregor rakiplerinin içinde bulunduğu otobüse demirle saldırdı. Bazı dövüşçüler yaralanırken, McGregor gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Görmeye dayanamadı

İrlandalı karma dövüş sanatları şampiyonu, dünyaca ünlü kafes dövüşçüsü Conor McGregor (29) rakiplerinin bulunduğu otobüse saldırınca başını belaya soktu. New York’ta dövüş organizasyonunun yapılacağı Barclays Center’ın otoparkında, içinde rakiplerinin bulunduğu otobüsle karşılaşan şampiyon kendini kaybetti. McGregor, çöp kutusu, demir barikat gibi eline geçeni fırlattığı otobüsün camlarını da yük taşıma aracıyla kırdı. Otobüste bulunan dövüşçüler neye uğradıklarını şaşırdı.

Ünlü dövüşçü otobüse saldırdı

Cana ve mala zarar verdi

Üzerlerine cam parçaları düşen dövüşçülerden Michael Chiesa ve Ray Borg yaralandı. Olay yerine gelen polisler, Conor McGregor’u güçlükle gözaltına aldı. Ünlü dövüşcünün dosyasının saldırı ve mala zarar vermekten mahkemeye intikal ettirildiği bildirildi. Dövüş organizasyonunu gerçekleştiren UFC’nin başkanı Dana White, “Bu bir rezalet” dedi. Olay üzerine UFC’de cumartesi yapılacak üç müsabaka iptal edildi. McGregor bir çok ilki gerçekleştirdiği UFC’de Kasım 2016’dan beri dövüşmüyordu. - SPOR SERVİSİ

Haberin Devamı

‘Gerçek serseriysen içeri gel arkadaş’

McGregor’un saldırdığı otobüste bulunan ünlü dövüşçü Khabib Nurmagomedov rakibine meydan okudu: “Çok komiksin. Pencereyi neden kırıyorsun? Zarar verdiğin otobüs benim değil. Gel içeri. Arkadaş eğer sen gerçek bir serseriysen o zaman içeri gelirsin. Kavga istiyorsan yerini söyle de ben geleyim.”