Dünya Zalim anneden korkunç ceza! Çatıya bağlayıp 43 derecede bıraktı...

Zalim anneden korkunç ceza! Çatıya bağlayıp 43 derecede bıraktı...

09.06.2022 - 17:12 | Son Güncellenme:

Zalim anne, beş yaşındaki kızını korkunç şekilde cezalandırdı. Önce ellerini bağladı, ardından onu çatıya çıkardı. 43 derelik öğle sıcağında onu bırakıp gitti. Annenin bu davranışın sebebi ise tüyler ürpertti.

Zalim anneden korkunç ceza Çatıya bağlayıp 43 derecede bıraktı...

Hindistan'da zalim bir anne, ödevini tamamlamadığı için ceza olarak beş yaşındaki kızını bağladı ve onu Delhi'nin kavurucu sıcağında kavrulması için çatıya bıraktı. Son derece rahatsız edici olan görüntüler, küçük kızı Hindistan'ın başkenti Delhi'nin 43 derecelik boğucu sıcağında kurtulmaya çalışırken tekmeleyip çığlık attığını gözler önüne serdi. Görüntüleri küçük kızın komşusu, Delhi'nin kuzey doğusundaki Khajury Khas'ta 2 Haziran günü öğleden sonra saat 14:00 civarında kaydetti.

Haberin Devamı

OLAYI HABER ALAN BABA EVE KOŞTU

NDTV, annenin kızını beş ila yedi dakika çatıda bıraktığını bildirdi. Kızın herhangi bir yanık veya yara alıp almadığı henüz bilinmiyor. Kızın, hayatını terzilik yaparak kazanan Raj Kumar, olay yaşandığında evde değildi. Kumar, polise bisikletini tamir ettirmeye gittiğini söyledi. Cani anne ise, bağlayarak çatıya bıraktığı kızı ve 11 yaşındaki erkek kardeşiyle birlikte evdeydi.

Baba Kumar, çocuğu terasta bağlı halde gören babasından aldığı telefonla eve koştuğunu söyledi. "Karım sinirlendi ve kızımızı cezalandırdı. Babam bana durumu haber verdiğinde hemen eve gittim. Eşime çok sinirlendim ve davranışını kesinlikle olaylamıyorum."

"HER KÜÇÜK OLAYDA ÇOCUKLARI DÖVÜYOR"

Haberin Devamı

Kızın Sunil isimli amcası da, çocuğun annesi Sapna'nın 'her küçük meselede çocuklarını dövdüğünü' iddia etti. Haber ajansı ANI'ye açıklama yapan Sunil, "Aileden biri araya girmeye çalıştığında karışmamalarını söylüyor. Önceden böyle değildi, ancak son 2-3 yılda böyle oldu" ifadelerini kullandı.

Dehşete düşüren görüntüler sosyal medyada viral olduktan sonra, Delhi Polisi mağdur edilen çocuğun kimliğini belirlemek için soruşturma başlattı. Yetkililer, isminin Sapna olduğu öğrenilen anneye karşı işlem başlattıklarını doğruladı. Zalim annenin, kısa süre sonra da Çocuk Adaleti Yasası'nın 75. maddesi uyarınca polis tarafından çocuklara zulmetmekten tutuklandığı aktarıldı.

46 DERECEYE ULAŞIYOR

Haziran ayı, Delhi'nin en sıcak aylarında başı çekiyor. Çocuğun çatıya bırakıldığı saat de, güneşin en sıcak olduğu, günün en sıcak dönemlerinden biri olarak biliniyor. Hindistan'ın başkenti, Haziran ayında maksimum sıcaklık 46 dereceye kadar ulaşıyor.

Zalim anneden korkunç ceza Çatıya bağlayıp 43 derecede bıraktı...

Bugün Hindistan'dan gelen bir haber de korkunç bir cinayetti. Hindistan’ın Uttar Pradeş eyaletinin başkenti Lucknow’da online oyun bağımlısı 16 yaşındaki bir genç, annesini öldürdü. Polis tarafından yapılan açıklamaya göre genç, Pazar günü sabah yerel saatle 03.00 sıralarında oyun oynamasına izin vermeyen annesini uyurken babasına ait ruhsatlı tabancayla vurdu.

Haberin Devamı

CESEDİ ÜÇ GÜN BOYUNCA SALKADI

Annesinin cansız bedenini 3 gün boyunca bir odada saklayan genç, 10 yaşındaki kız kardeşini ise kimseye söylememesi için öldürmekle tehdit etti. Polis, gencin cesedin kokusunu bastırmak için oda spreyi kullandığını ifade etti.

"ANNEMİ ELEKTRİKÇİLER ÖLDÜRDÜ"

Polis açıklamasına göre, orduda görevli olan baba, olayın yaşandığı gün şehir dışında görevdeydi. Genç, annesini arayan babasına annesinin eve gelen elektrikçi tarafından öldürüldüğünü söyledi. Bunun üzerine babanın yakınlarına haber verdiği ve olay yerine polis çağırdıkları öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, komşuların ve gencin ifadesini aldıktan sonra cinayeti ortaya çıkardı.

POLİS SIKIŞTIRINCA İTİRAF ETTİ

Polis merkezinde ifadesi alınan genç, suçunu itiraf ettikten sonra çocuk cezaevine gönderildi. Gencin kız kardeşinin ise büyükannesi ve büyükbabasının yanına gönderildiği belirtildi.