Geri Dön
Ege2 bin 500 yıllık lezzet Türkiye’de

2 bin 500 yıllık lezzet Türkiye’de

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) mezunları Anıl-Öykü Koman kardeşler ile Çağlar Karapınar, Uzak Doğu’da sağlık iksiri olarak adlandırılan 2 bin 500 yıllık Kombucha içeceğinden marka yarattı.

2 bin 500 yıllık lezzet Türkiye’de

 İş yaşamını sürdürdüğü İsveç’te tadına baktığı Kombucha’yı çok beğenen Öykü Koman’ın teklifiyle harekete geçen ekip, ‘Potto Kombucha’ markasını kurdu. Koman, “İnternet sitesi üzerinden tüm Türkiye’ye online satış yapmanın yanı sıra, kafe, restoran ve otellerle de işbirliği yaparak büyümeyi sürdürüyoruz” dedi.