Ege 20 yıllık başarının sırrı vefa ve hizmet

20 yıllık başarının sırrı vefa ve hizmet

26.07.2022 - 00:10 | Son Güncellenme:

Dikili’de esnaf ve üreticiyle, Kınık’ta teşkilatla bir araya gelen AK Parti İzmir Milletvekili Çankırı hizmet siyaseti vurgusu yaptı, saha ziyaretleri ve vefa buluşmalarının da artırılmasını istedi.

20 yıllık başarının sırrı vefa ve hizmet

AK Parti İzmir Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ceyda Bölünmez Çankırı, bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Dikili’ye gitti. İlk olarak Dikili Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret eden Çankırı, “Bugüne kadar yaptıklarımız sorunları yine çözeceğimizin en büyük kanıtı. Türkiye’yi yeniden tempolu büyüme sürecine kavuşturacağız’’ dedi. Ardından Dikili Ziraat Odası Başkanlığı’na geçen Çankırı, bölgedeki tarım projelerine değindi. Sürdürülebilir bir tarım ve hayvancılık anlayışı ile gıda güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Çankırı, “Odalardan ihracatçıya, çiftçiden kooperatiflere kadar, üretimin her paydaşına destek oluyoruz. El ele vererek İzmir ve Dikili’nin bereketli topraklarını daha kapsamlı ve layıkıyla kullanacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Belediyeciliğin üç kuralı

Çankırı Dikili programının ardından, AK Parti İzmir İl Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Kınık’ta gerçekleştirilen Bakırçay Bölgesi İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldı. Milletin değerlerini en iyi şekilde temsil eden partinin kendilerinin olduğunu ve yalnızca hizmet siyaseti yürütüldüğü için halkın teveccühüne sahip olduklarını vurgulayan Çankırı, ‘‘Kınık ve Bergama’da olduğu gibi, Dikili, Foça ve daha niceleri AK Belediyecilik yani hizmet belediyeciliğiyle tanışacak ve metropole doğru yol alacağız. Belediyecilikte üç kuralımız var. Birincisi insanlığa hizmet, kim olursa olsun herkese yardım etmek. İkincisi canlı cansız ayırt etmeden çalışmak. Üçüncüsü de elbette ki tevazuyu elden bırakmamak. Bizler ne kadar samimi olur ve gönülden hizmetlere vesile olursak sandığa bu şekilde yansıyacaktır” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

AK Parti’nin siyaset yolculuğunda hizmet kadar dava arkadaşlığı ve vefa ruhunun da önemli olduğunu sözlerine ekleyen Çankırı, “Bu ilkelerle 20 yıla eriştik. Gerçekleştirdiğiniz ziyaretlerde bir esnafa hal hatır sormanız, bir vatandaşın evine gidip çayını içmeniz, düğün, taziye ve hasta ziyaretleriniz büyük bir öneme haiz. Öte yandan ilçelerde hem geçmiş dönem belediye başkanları hem de meclis üyeleriyle buluşmaları artırmanızı bekliyorum. Her zorluğu aşma ve hedeflerimize varma gücünü, Cumhurbaşkanımızın ‘Safları sıklaştırın’ çağrısına kulak vererek yakalayabiliriz” diye konuştu.

Yazarlar