Ege 2022’de hizmette

2022’de hizmette

09.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beş kıtada İsviçre misafirperverliği sunan Swissôtel, seçkin ve ileri düzey otelcilik anlayışını Çeşme’ye getiriyor. Ilıca’da konumlanan tesis, bölgeyi Cannes gibi lüks segmente taşıyacak

2022’de hizmette

Accor Grubu çatısı altındaki Swissôtel markasının yeni oteli Dilek Holding yatırımı ile Çeşme’de açılıyor. 17 ülkede çağdaş oteller sunan Swissôtel markasının Çeşme’ye taze bir soluk getireceğini belirten Accor Dünya Ticaret Başkanı Yiğit Sezgin, “Lüks yaşam tarzını otelin her metrekaresinde hissettirecek olan Swissôtel Çeşme, 15 Haziran 2022 tarihinde hizmete girecek” dedi.
Dilek Holding Başkanı Adil Dilek ise, “Ilıca koyunda açılacak Swissôtel Çeşme ile Çeşme turizmine farklı bir bakış açısı ve yeni bir enerji getiriyoruz. Çeşme’yi 20 yıl önce turizme nasıl kazandırdıysak, Swissôtel Çeşme ile de turizmi daha üst seviyeye taşıyacak bir konsept kazandıracağız. Accor Otel Grubu ile anlaşmamız kapsamında grubun Swissôtel markası ile Çeşme’yi Cannes gibi daha lüks bir segmente taşımayı hedefliyoruz” diye konuştu. Dilek Holding Başkan Vekili İskender Dilek de, otel ve rezidans projesi ile Çeşme’de ileri düzey otelciliği her yönüyle hissettirecekleri bir projeye imza attıklarını belirtti.
Her şey düşünüldü
Swissôtel Çeşme, eşsiz manzara sunan, her biri bin 300 metrekare genişliğindeki 2 katlı, özel havuzlu ve teraslı 2 penthouse başta olmak üzere 68 süitten oluşan 248 odayla hizmet verecek. Bin 700 metrekare kapalı havuz ve fitness salonunun yanı sıra 2 bin 500 metrekarelik Botanica Thermal & Spa Merkezi ile sağlıklı yaşam etkinliklerini ve hizmetlerini en üst seviyeye taşıyacak. 700 metrekarelik balo salonuna sahip Swissôtel Çeşme, balo yemeği düzeninde 450 kişiye hizmet verebilecek. Otelde aynı zamanda 10 adet toplantı salonu ve iş merkezi alanı olacak. İleri düzey otelcilik ve lüksü hissettirecek her türlü imkanı sunacak Swissôtel Çeşme’de ayrıca bir helikopter pisti de bulunacak. Swissôtel Çeşme, plaj barı, kumsalda restoranı ve A la carte restoranıyla gün boyunca seçkin bir yeme-içme hizmeti sunacak.