Ege Adalet Mahallesi’nin yağmur çilesine son

Adalet Mahallesi’nin yağmur çilesine son

07.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Adalet Mahallesi’nde altyapı çalışmasına başladı.

Adalet Mahallesi’nin yağmur çilesine son

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Adalet Mahallesi’nde altyapı çalışmasına başladı. Daha önce modern içme suyu ve kanalizasyon hatları yapılan Adalet Mahallesi ilk kez yağmur suyu hatları ile buluşuyor. Mahalleye toplamda 3 kilometrelik yağmursuyu hattı döşenecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da, çalışmaları yerinde inceledi. Adalet Mahallesi’nde yağmur yağdığı zaman yüksek eğimden kaynaklı olumsuzlukların yaşandığını anlatan Başkan Zolan, “İçme suyu ve kanalizasyon hatları konusunda bir sıkıntısı yok ama yağmur suyu hatları noktasında ihtiyaç var. Vatandaşlarımızın şikâyetini ortadan kaldırmak amacıyla yağmur suyu hatlarımızın inşasına başladık. Artık yağmur yağdığında su baskını riski taşımayacak, insanlarımız sıkıntı çekmeyecek” diye konuştu.

Haberin Devamı

Seferlere bayram molası

Koronavİrüsle mücadele kapsamında uygulanan tam kapanma döneminde hafta içi hizmet veren Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüsleri bayram tatilinde çalışmayacak. Bu kapsamda otobüsler, bayram tatilini de içine alan 8-16 Mayıs günleri arasında seferlerine ara verecek.