Ege Agroexpo’da 17’nci buluşmaya az kaldı

Agroexpo’da 17’nci buluşmaya az kaldı

21.01.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Orion Fuarcılık A.Ş tarafından 02-06 Şubat 2022 tarihleri arasında Fuar İzmir’de düzenlenecek olan Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ilk dört büyük tarım fuarından biri, 17. Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı için geri sayım başladı.

Agroexpo’da 17’nci buluşmaya az kaldı

90 ülkeden bin 50 marka katılımcısını ve 390 bin’e yakın ziyaretçiyi Türkiye’nin en büyük ve modern fuar alanı olan Fuar İzmir’de ağırlayacaklarını belirten Orion Fuarcılık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tan, ‘Tarım ve İklim Stratejileri‘ konulu panelle de iklim krizine dikkat çekip toplumsal farkındalığa katkı sağlayacaklarını belirtti. Fuar kapsamında; İZKEB, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, AGRO TV ve İzmir Koyun Yetiştiricileri Birliği desteğiyle de birçok etkinliğin yapılacağını duyurdu.
Orion Fuarcılık A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Irmak Tan da, “58 ülkeden alım heyetleri organizasyonumuz var. 2 milyar dolarlık bir iş hacmi yaratılacak. Ticaret Bakanlığı koordinasyonu ve Ege İhracatçı Birlikleri organizasyonu ile ayrı bir alım heyeti programı da gerçekleşecek. Uluslararası anlamda desteklerini esirlemeyen iki kuruma da teşekkür ediyoruz” diye konuştu.