Ege Alaçatı Lokal Pazar

Alaçatı Lokal Pazar

05.04.2017 - 02:36 | Son Güncellenme:

Alaçatı Ot Festivali’nin yapılacağı günlerde, bu konsepte uygun düzenlenecek etkinlikte Kuytu Restoran’ın “Otlu Döner”i tadılacak, Yaprak Uziş’in “Ege’nin En Lezzetleri Ot Yemekleri” kitabından da 10 bin adet dağıtılacak

Alaçatı Lokal Pazar

Alaçatı Ot Festivali’yle eşzamanlı olarak, büyük markaların ürünleri Lokal Pazar’da tüketiciye sunulacak. 41 marka ürün, Design Otel’in bahçesinde, geniş bir alan üzerinde sergilenecek. Türkiye’nin her yerinden, birbirinden değerli markaların buluşacağı etkinlikte, el emeği göz nuru takılar, seramik, ahşap, zeytin ağacından ekmek tahtaları, kıyafetler, kokulu mumlar, narenciye ve designer ürünler, ayrıca her yerde bulunmayan eşsiz otlu gıda ürünleri yer alacak.

Haberin Devamı

Yoğun katılım

Design Otel’in tanıtımına katkı sağlayan Instigram fenomenleri, instigram fotoğrafçılığı, outdoor, fotoğrafçılık üzerine work shopları düzenlenecek. Markaların çekilişlerle katılımcılara hediye edilecek. Ayrıca Yaprak Uziş’in “Ege’nin En Lezzetli Ot Yemekler” kitabından 10 bin adet dağıtılacak. Ot Festivali’nde Kuytu Restoran’ın “Otlu Döner”i, yine uzun kuyruklar oluşturacak. Dünyada bir turizm markası haline gelen Alaçatı, kendisi gibi markalaşmış festivaliyle konuklarını ağırlayacak.

Yarışma ötesi bir etkinlik

Bu festival bir yarışmadan öte bir şey. Festival bahane; doğa hakkında bildiklerimizi aktarmak, bilmediklerimizi öğrenmek, yeni tatlara yeni dostluklar eklemek şahane... Ayrıca, Alaçatı’nın korunmuş mimarisinin bezediği dar sokaklarında dolaşmak, gülen yüzlü güzel insanlarla güzellikleri paylaşmak, hiç tanımadığımız, adlarını bile bilmediğimiz insanlarla sohbet edip, ağız dolusu kahkaha atmak da var bu etkinlikte. Kısacası, “O anı yaşadım” diyebilmek için 7-8-9 Nisanda Alaçatı Ot Festivali’ndeyiz.

Haberin Devamı

Celal Uysal turizmci ve gastronomi uzmanı

Otelin işletmecisi Celal Uysal, hem turizmden hem de gastronomiden geldiği için sunum ve lezzete çok önem veriyor. Celal Bey, Türkiye’nin her yerinden en özel lezzetleri seçerek, en özel doğal haliyle alarak müşterilerine sunuyor. Otel, evcil hayvanlara da açık. Hayvanseverler, sadık dostlarını beraberlerinde getirebiliyor. Antalya ve yurtdışında yıllarca turizm acentelerinde yöneticilik yapan Celal Uysal, her zaman müşterilere zaman ayırıyor, mutfağa giriyor. Alaçatı’nın markalaşmasında büyük emeği olan Celal Uysal, Çinli turistlerin otele gelmesinde büyük rol oynadı.