Ege AlfaTıp Merkezi saç ekiminde de iddialı

AlfaTıp Merkezi saç ekiminde de iddialı

24.02.2020 - 00:04 | Son Güncellenme:

Forum Bornova’nın karşısında hasta kabülüne başlayan Özel Alfa Tıp Merkezi’nin saç ekim birimi ve medikal estetik direktörlüğünü Yasemin Gülgör üstlendi

AlfaTıp Merkezi saç ekiminde de iddialı

Kısa bir süre önce yeni nesil sağlık sloganıyla Forum Bornova’nın karşısında hayata geçirdiği akıllı binasıyla hasta kabulüne başlayan Özel Alfa Tıp Merkezi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Uzun yıllardır İzmir’de saç ekim birimi ve medikal estetik direktörlüğü görevlerinde bulunan Yasemin Gülgör, medikal estetik ve saç ekimi birimi direktörü olarak Alfa Tıp Merkezi’nde göreve başladı. Gülgör, dünyada gelişmiş sağlık merkezlerinde kullanılan ileri sistemlerin kurulduğunu ve bu ileri teknolojilerle hizmet verileceğini söyledi.

Haberin Devamı

Online hizmet sağlıyor

Sağlık turizmiyle birlikte yurtdışındaki hastalara da hizmet verileceğini belirten Gülgör, “Yurtdışından bizi tercih edecek olan hastalarımızla internet sitemiz ya da Whatsapp yoluyla görüşerek planlamaları yapacağız. Daha sonra hangi tedavinin uygun olduğuna karar verdiğimiz hastalarımızı kente davet edeceğiz” dedi. İnsan sağlığıyla ilgili yapılacak her müdahalenin uzmanlık ve tecrübe gerektirdiğini belirten Gülgör, “Günümüzde merdiven altı yerlerde saç ekimi yapan yerler var. Bu tür yapılan müdahaleler olumsuz sonuçlar doğurabilir. Saç ekimi ameliyathane ortamında doktor ve anestezi teknisyenleri gözetiminde tecrübeli ellerde yapılması daha sağlıklı olacaktır. Saç ekimi yaklaşık 10 saat süren bir işlemdir” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Gitmeden önce araştırın’

Hastaların sadece saç ekimi için başvurmadıklarını kaydeden Yasemin Gülgör, “Saçın dışında sakal ve kaş ekimi içinde gelen hastalarımız var. Sakal ekimi hastalarımız tarafından büyük ilgi görmekte. Özellikle daha erkeksi görüntüye sahip olma düşüncesiyle hastalar bize başvuruyor. Sakal ekimi 21-22 yaşlarından itibaren uygulanabilir” dedi. Hastalara uyarılarda bulunan Gülgör, “Operasyon süreci hakkında detaylı bilgi sahibi olunuz. Saç ekimi operasyonlarında steril ortama dikkat ediniz. Doktor ve ekip deneyimini ve hastane bünyesinde olmasına ve düzenli olarak operasyon öncesi ve sonrası kontrollerinizin yapılması önemli. Operasyon öncesi dikkat etmeniz gerekenler size mutlaka anlatılmalı ve sizin değerlendirmenize sunulmalıdır. Unutmayın saçlarınız dökülüyorsa bu hemen saç ektireyim anlamına gelmez. Saçınız seyrekse sıklaşması için saç ektirmekte yanlıştır. Saça yönelik birçok tedavi uygulanmaktadır” ifadesini kullandı.