Ege Aydın BŞB’den çifte zafer

Aydın BŞB’den çifte zafer

25.10.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Voleybolda ülkemizin öncü takımlarından birisi olan Aydın Büyükşehir Belediyesi, hem kadın takımının hem de erkeklerinin bu haftaki başarılarıyla gurur duyuyor. Filenin Sultanları, Kuzeyboru’yu 3-0 geçti, Efeler Bigadiç deplasmanından 3-1 galip döndü, iki takım da ilk galibiyetine uzandı

Aydın BŞB’den çifte zafer

Misli.com Sultanlar Ligi’nde bu sezon hiç kazanamayan Aydın Büyükşehir Belediyespor, evinde Aksaray temsilcisi Kuzeyboru’yu 3-0 mağlup ederek ilk kez sahadan galip ayrılmanın mutluluğunu yaşadı. Oyuna kadına karşı şiddete dikkat çeken formayla çıkan Aydın’ın Sultanları, rakibi karşısında maçın başından son anına dek üstün bir oyun ortaya koydu. Oyuna hızlı başlayan Aydın temsilcisi, ilk seti 25-12 önde tamamladı. İkinci sette de başarılı oyununu devam ettiren Aydın BŞB, bu seti de 25-13 önde kapatmayı bildi. Üçüncü sette dengeli bir oyun oynanırken, setin sonlarına doğru maça ağırlığını koyan Sultanlar, maçı 3-0 galip bitirerek galibiyetle tanıştı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, üstün bir oyun ortaya koyarak maçı kazanan Aydın’ın Sultanları’nı tebrik etti.
Efeler de kazanmayı bildi
Geçtiğimiz sezon Erkekler 2. Ligi’nde grubunu lider bitiren ve namağlup finale çıkıp final grubundaki ilk 2 maçını da kazandıktan sonra 1. Lig’e yükselme başarısı gösteren Aydın Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı da, Bigadiç deplasmanında 3-1 güldü. İlk seti 25-16 kaybeden Filenin Efeleri, büyük mücadeleye sahne olan karşılaşmada diğer setleri 23-25, 23-25 ve 24-26 alıp kritik bir zafere imza attı. Aydın erkeklerde de bu yıl ilk kez galibiyetle tanıştı.