Ege BASİFED ve İZTO’nun işbirlikleri artacak

BASİFED ve İZTO’nun işbirlikleri artacak

25.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Batı Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (BASİFED)  Başkanı Mehmet Ali Kasalı, Yönetim Kurulu’nun kadın üyeleri ile birlikte İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkanı Mahmut Özgener’i ziyaret etti.

BASİFED ve İZTO’nun işbirlikleri artacak

Yeniden başkanlık koltuğuna oturan Özgener’in yeni yönetime bir önceki dönemde olmayan iki kadın meclis üyesini de aldığını, bu konuda örnek bir adım attığını dile getiren Kasalı, “Biz de teşekkür için ESİAD, İZİKAD ve EGİKAD’ın kadın başkanları ile kendisini ziyaret ettik. Kadınların her alanda temsili için bu adım elbet yeterli değil ama bundan sonraki süreçte kadınların iş hayatında daha aktif olacağını ümit ediyoruz. Kadınların da buralarda daha çok yer alması için kendilerine de çok iş düşüyor. Biz de iş dünyası kuruluşları olarak ekonomik refahın kadınlarla birlikte olacağı bilinci ile bu konuda çalışmalarımızı etkin olarak sürdüreceğiz” diye konuştu.
İZTO’nun kente birçok kurumu kazandırdığını vurgulayan Kasalı, İzmir’in kalkınması ve insanların daha mutlu bir kentte yaşaması için hep birlikte çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.
İtici güç
Daha çok proje ile kent ekonomisinin büyümesinde itici güç olmayı amaçladıklarını söyleyen Özgener de, “Hepimiz bu kurumlara üyelerimize ve kentimize hizmet etmek için geliyoruz. Bu bilinçle çalışıyoruz. Bugüne kadar kente kazandırdığımız değerleri bundan sonraki dönemde daha da artırarak, bütün kurumlarla işbirliğine devam ederek hizmetleri sürdüreceğiz” dedi.