Ege ‘Başkanımız Mutlu’nun yanında yer alacağız’

‘Başkanımız Mutlu’nun yanında yer alacağız’

27.01.2018 - 00:52 | Son Güncellenme:

İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği’nin Mayıs ayında yapılacak olan genel kurulu öncesi teşkilat, Başkan Zekeriya Mutlu’ya destek ziyaretinde bulundu

‘Başkanımız Mutlu’nun yanında yer alacağız’

İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu’yu makamında ziyaret eden İzmir Milli Piyangocular Odası Başkanı Paşa Çakmak, İzmir Otobüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Hasan Basri Bostancı, Foça Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Koldaş, Mayıs ayında yapılacak olan İESOB Genel Kurulu’nda Zekeriya Mutlu’yu destekleyeceklerini açıkladı.

Haberin Devamı

‘Uyum’ vurgusu

Zekeriya Mutlu’nun çalışmalarından memnun olduklarını söyleyen İzmir Milli Piyangocular Odası Başkanı Paşa Çakmak, İzmir Esnaf Teşkilatı’nın Zekeriya Mutlu gibi çalışkan ve konularına hakim yöneticilere ihtiyaç duyduğunu söyledi. İzmir Otobüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Hasan Basri Bostancı da, Zekeriya Mutlu’ya olan desteğini dile getirdi.
Foça Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Koldaş da, “Başkanımız ile uyum içinde çalışmalar yapmaya özen gösterdik. Uyumlu çalışmalarımızın sürmesi için Zekeriya Mutlu’yu destekleyeceğiz” dedi. Nazik jestlerinden dolayı oda başkanlarına teşekkür eden Oda Başkanı Zekeriya Mutlu, oda yöneticilerine tavsiyelerde bulundu, “Yeni dönemde kimseyi ayırmadan, camianızdaki herkesi kucaklayarak en iyi hizmeti vermek temel amacınız olmalı. Başınız sıkıştığında yanınızda olmaya devam edeceğim” diye konuştu.