Ege Bir günlük abone sayısı fark yarattı

Bir günlük abone sayısı fark yarattı

09.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

İzmir Doğalgaz, önceki gün yaptığı 3 bin 246 abone anlaşması ile son 16 yılın bir günde alınan en yüksek abone rekorunu kırdı

Bir günlük abone sayısı fark yarattı

İzmir’de doğalgazın dağıtım ve işletmesini üstlenen İzmir Doğalgaz, yeni bir rekora daha imza attı. Altyapı faaliyetleriyle birlikte aboneleşme çalışmalarını da yürüten İzmir Doğalgaz 06.07.2021 tarihinde aldığı 3 bin 246 (Abone Bağlantı Anlaşması) adet abone ile son 16 yılın bir günde alınan en yüksek abone rekorunu kırmış oldu. Bundan önce alınan en yüksek abone sayısı 2 bin 193 adet ile geçtiğimiz yıl temmuz ayına aitti.
950 bini aşkın abone
Kapanma döneminde de sürdürülen altyapı çalışmalarının mayıs ayı ile birlikte artarak sürdüğünü bildiren yetkililer, “Temmuz ayı itibariyle 953 bin 177 (ABA) aboneye ulaşıldığı. 16. kuruluş yıl dönümümüzde İzmir’e ve İzmirlilere ilk günkü heyecanla hizmet vermeye devam ediyoruz. Bir günde alınan rekor seviyedeki abone sayısı İzmirlilerin doğalgaza olan güveninin önemli bir göstergesidir. Ürünümüz doğalgaz alternatif enerji kaynakları arasında İzmirlilerin ilk tercih ettiği enerji türü haline gelmiş bulunmaktadır. Çevreci, kullanım kolaylığı ve ekonomik olma özelliği ile ön plana çıkan doğalgazı tercih eden abonelerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Bu yılın yatırım programı kapsamında 26 ilçe, 305 mahallede dağınık hat ve proje çalışmalarını sürdüren İzmir Doğalgaz, İzmir’in çeşitli bölgelerinde bulunan 16 adet abone merkezi ve 5 adet Hizmet Noktasında İzmirlilerin abonelik taleplerini karşılamaya devam ediyor.

Yazarlar