Ege Bornova’da 7 ayda 41 tapu

Bornova’da 7 ayda 41 tapu

25.02.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bornova Belediye Başkanı İduğ kaynaklarını verimli kullanmak amacıyla yedi aylık sürede 41 mülkün tapusunu aldı

Bornova’da 7 ayda 41 tapu

Kaynaklarını etkin ve verimli kullanarak daha fazla yatırım yapmayı hedefleyen Bornova Belediyesi, 7 aylık sürede 41 mülkün tapusunu aldı. Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, aralarında Bornova merkezdeki (B) bloğuna sahip olunan ek hizmet binasının (A) bloğu ve belediye ana hizmet binasının bitişiğindeki eski bir banka şubesi gibi mülklerin olduğu pek çok taşınmazın tapusunu aldıklarını belirtti. Bornova Şehir Stadı’nın olduğu alanda planlanan Yeni Hizmet Projesi’nden vazgeçerek, yaklaşık 200 milyon liralık tasarruf sağladıklarını kaydeden Başkan İduğ, “Bütçemizi çok zorlayacak, yatırım yapmamızı engelleyecek bir projeydi, iptal ettik.
Birimlerimizi, yeni satın aldığımız yerlere taşıyoruz. Aldığımız tapuların bir kısmı ise bağış. Çeşitli kişi ve kurumlar da iyi niyetle yürüttüğümüz gayretleri görüyor, kurduğumuz iyi ilişkileri, projelerimizi olumlu buluyor” dedi.

Haberin Devamı

Alışverişler hediyeye dönüştü

Forum Bornova, çocuklar için özel bir etkinliğe imza attı. Bornova Belediyesi işbirliğiyle yürütülen proje kapsamında, kitap setiyle birlikte 4 bin 500 çocuğa Forum Bornova ziyaretçilerinin tasarladığı kupaları hediye etti. Öğrencilere hediyelerinin verildiği törene, AVM Müdürü Doğan Alpan ve Belediye Başkanı Mustafa İduğ da katıldı. İduğ, bu anlamlı projede Forum Bornova ile birlikte yer almanın için önemini dile getirdi.