Ege Canlı heykeller soğuk dinlemiyor

Canlı heykeller soğuk dinlemiyor

13.01.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

İZMİR’DE, sanatı halkla bütünleştirmek için, etkinliklerini salon yerine kentin meydanlarında, sokaklarında sergileyen Sokak Sanatları Atölyesi’nin canlı mankenleri, gösterilerini soğuk kış günlerinde de sürdürüyor.

Canlı heykeller soğuk dinlemiyor

İzmirliler hayranlıkla izledikleri canlı heykelerin fotoğraflarını çekebilmek için adeta birbirleriyle yarışıyor.

Haberin Devamı

Memleketinde ilk konserini verecek
SUNUCULUKTAN şarkıcılığa geçen Hakan Doğanay, memleketi İzmir’deki ilk konserini vermeye hazırlanıyor. “Bakkal” albümüyle dikkatleri üzerine çeken Doğanay, 19 Ocak Çarşamba gecesi Bornova’daki Ooze Venue’de sahne alacak. Yakışıklı şarkıcı, saat 00.30’da başlayacak etkinlikte kendi albümünün yanı sıra sevilen şarkıları da hemşerileri için seslendirecek.

Aslan Kral geliyor
ÇOCUKLAR müjde... Her gösteriminde büyük ilgi gören ‘Aslan Kral Müzikali’ İzmir’de de sahnelenecek. Küçük bir aslan olan Simba’nın kral olma sürecinde yaşadıklarını anlatan müzikal, 20 Ocak Perşembe Konak’taki Atatürk Kültür Merkezi’nde, 21 Ocak Cuma Bayraklı’daki Tepekule Kültür ve Kongre Merkezi’nde, 22 Ocak Cumartesi de Kültürpark’taki İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde seyirciyle buluşacak.

Haberin Devamı

Usta isimler Bornova’ya konuk olacak
BORNOVA Belediyesi, bu ay içinde, sanat, siyaset, iletişim ve psikoloji alanlarda Türkiye’nin usta isimlerini ağırlayacak. İlk konuk Genco Erkal olacak. Ünlü tiyatrocu, Nazım Hikmet’in doğum yıldönümü nedeniyle bugün saat 20.00’de Belediye Nikah ve Meclis Salonu’nda “Nazım Şiirleri Dinletisi” sunacak. Gazeteci-sosyolog Enver Aysever yarın, iletişimin ve psikolojinin önde gelen isimlerinden Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu 17 ve 18 Ocak’ta, gazetceci-yazar Ümit Zileli de 24 Ocak’ta Bornovalılarla buluşacak.

İzmir’de Tartar Festivali
MOVENPICK Hotel İzmir, dünya mutfaklarından seçkin örnekler sunmaya ‘Tartar’ çeşitleriyle devam ediyor. Bugün başlayacak, 21 Ocak’ta sona erecek. Otel yetkilileri, “Lezzet tutkunlarını, favori lezzetlerden İsviçre’nin Jura bölgesinde üretilen Tete de Moine peyniriyle sunulan İsviçre Tartarı, Cafe de Paris soslu Tartar, fesleğen ve mozzeralla peynirli Calabrian Tartar’ı tatmaya bekliyoruz” dedi.