Ege Çerçioğlu’nun kapısı hep açık

Çerçioğlu’nun kapısı hep açık

10.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, farklı sektörlerden ziyaretçileri kabul etti.

Çerçioğlu’nun kapısı hep açık

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, farklı sektörlerden ziyaretçileri kabul etti. Sultanhisar’ın Kavaklı Mahallesi’nin kadın azası Huriye Yıldırım ve kadın girişimci Meral Güldal, zor durumda olan çiftçiye verdiği destekler için Çerçioğlu’na teşekkür etti. Çerçioğlu; sanayi, turizm ve hayvancılığın yanı sıra büyük oranda bir tarım kenti olan Aydın’da üreticilerin ve, girişimcilerin yanında yer almaya devam edeceklerini belirtti.
Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Aydın İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri M. Tunç Erlaçin ve beraberindeki heyet ise, Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Yapılabilecek işbirlikleriyle ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Erlaçin, “Özlem Başkan’a bizlere verdikleri her türlü destek için teşekkür ederiz” dedi.
101. yaşını kutlayan Anadolu Ajansı’nın (AA) Aydın Temsilcisi Ferdi Uzun da, Başkan Çerçioğlu’na, bu yıl ajansın Türkiye’de ilk kez çıkardığı “100 Yıllık Türkiye” kitabını ve her yıl düzenli olarak yayımladığı almanağı armağan etti.