Ege Çeşme’ye beş Pati Park daha

Çeşme’ye beş Pati Park daha

25.10.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Can dostlar için eğitici ve eğlenceli parkurların yer aldığı alan Ilıca, Merkez, Dalyan, Çiftlik ve Germiyan’a da kazandırılıyor

Çeşme’ye beş Pati Park daha

Çeşme Belediyesi’nin Alaçatı’da açtığı Pati Park’tan; Merkez, Ilıca, Dalyan, Germiyan ve Çiftlik olmak üzere beş adet daha yapılıyor.
Hayvanseverler tarafından yoğun ilgi gören projeyi büyütmek üzere harekete geçtiklerini belirten Belediye Başkanı Ekrem Oran, “Hayvan barınağımızı yeniledik, sokak hayvanlarımız için İsmail Ekmekçioğlu Ücretsiz Veteriner Kliniğimizi hayata geçirdik, şimdi de can dostlarımız için Pati Park’ları Çeşmemiz’e kazandırıyoruz. Hayvanseverlerimiz minik dostlarına burada eğitim vererek, aynı zamanda onlarla keyifli vakit geçirebilecek. Çeşme can dostlarımızla birlikte çok daha güzel, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman onların yanında olacağız. Pati Parklarımız şimdiden Çeşmemiz’e hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
Üç bin metrekare
Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce tasarlanan 3 bin metrekarelik Pati Park, köpekler için 7 aktivitenin yer aldığı eğitim parkuru, kum havuzu ve köpek tasma çıkarma alanı bulunuyor. Hayvanseverler için bank olan parkta köpekler için ise tahterevalli, köpek eğitim sehpası, ev figürlü tünel geçit, çift atlama ekipmanı, değişen yükseklikten atlama aparatı, ipli atlama çemberi ve slalom set mevcut.