Ege ‘Çocukların geleceği için haydi koşuya’

‘Çocukların geleceği için haydi koşuya’

04.05.2018 - 01:56 | Son Güncellenme:

Mehmet Nuri Göçen Kültür Eğitim ve Sanat Vakfı’nın ‘3. Gençler Geleceğimizdir Koşusu’ 13 Mayıs’ta Kuşadası’nda yapılacak. Katılımcılar, gençlerin eğitimine katkı yapacak

‘Çocukların geleceği için haydi koşuya’

Mehmet Nuri Göçen Kültür Eğtim ve Sanat Vakfı’nca geleneksel hale getirilen, “3. Gençler Geleceğimizdir Koşusu”, 13 Mayıs Salı günü Kuşadası’nda yapılacak. Saat 10.00’da Pine Bay Holiday Resort önünde başlayacak ve Old Town Danneries önünde bitecek olan etkinlik, toplam altı kilometre olarak belirlendi. Her bir katılımcının ödeyeceği 75 liranın, gençlerin eğitim bursları için kullanılacağı belirtilen açıklamada, kayıt için 0 256 618 08 20 ve 0 533 275 50 73’ten gerekli bilgilerin alınabileceği kaydedildi. Vakıf Başkanı Naile Göçen Çukurova, Mehmet Nuri Göçen’in eğitime çok büyük önem verdiğini, çocukların iyi eğitim görmesi için büyük çaba harcadığını söyledi.

Haberin Devamı

‘Mutlaka katılın’

Göçen, “Evlatlarımızın kariyer yolculuklarında katkımız olsun istiyoruz. Katkı sağladığımız öğrenci sayısını artırmak istiyoruz. Bu yüzden de diyoruz ki, 13 Mayıs Salı günü yapılacak olan koşuya mutluka ve mutlaka katılın. Katılım için dediğiniz paralar, yine gençlerin eğitimine harcanacak” dedi.

Kayalı da katılacak

Geçen yıl düzenlenen koşunun geliriyle 44 öğrenciye burs verdiklerini belirten Naile Göçen, 13 Mayıs’taki etkinliğe 87 yaşındaki annesi Müzeyyen Göçen’in de katılacağını, ayrıca Kaymakam Muammer Aksoy, Belediye Başkanı Özer Kayalı, Belediye Başkanı Yardımcısı Ayşe Terzioğlu’nun da yer alacağını kaydetti.