Ege Denizli büyüledi

Denizli büyüledi

13.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bir dizi ziyaret için Denizli’ye gelen AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ceyda Bölünmez Çankırı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi ziyaret etti.

Denizli büyüledi

Hayata geçirdikleri kadın ve gençlik projelerini anlatarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği 2023. 2053, 2071 hedeflerine ulaşmak için el ele, gönül gönüle çalışmaya devam ettiklerini anlatan Başkan Zolan, “Spor tesislerimizde yetişen gençler, ulusal ve uluslararası arenada büyük başarılar kazanıyor. Son olarak karate takımımız şehrimize Avrupa Şampiyonluğu ve Avrupa ikinciliği getirdi” dedi. Denizli’de bulunmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Çankırı da, gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Başkan Zolan’a teşekkür etti.
Kente katkı ortada
Ardından Başkan Örki’yi makamında ziyaret eden Çankırı, ilçe ve belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Pamukkale’nin, dünyanın gözde merkezlerinden biri olduğunu ifade eden Çankırı, “Denizli’miz, Pamukkale’miz de kendine has güzelliği ile büyülüyor. Pamukkale’nin hem turizmine hem kültürel değerlerine daha da katkı yaparak, geleceğe yatırım niteliğinde işlere imza atılmış. Sizlere, halkımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.