Ege Denizli’de herkes için spor var

Denizli’de herkes için spor var

20.02.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Hizmete açılan İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde, gencinden yaşlısına herkes spor yapıyor. Başkan Zolan, “Sözümüzü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi

Denizli’de herkes için spor var

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kent merkezi ve 4 ilçede yapılacağını açıkladığı 7 kapalı yüzme havuzundan biri olan İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, hizmete girdiği ilk günden itibaren vatandaşların yoğun ilgisini çekiyor.

Haberin Devamı

Sağlıklı gelecek

2 yüzme havuzu, 2 aerobik salonu, 5 spor salonu, tribün, kafeterya, idare odası, doktor ve antrenör odalarının yer aldığı dev tesiste yüzme, zumba, pilates, judo, bale, satranç, jimnastik, masa tenisi, güreş ve tekvando kursları ücretsiz olarak veriliyor.

Denizli’de herkes için spor var

Başkan Zolan, Büyükşehir Belediyesi olarak sağlıklı bir gelecek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını belirti, “Denizlimize yakışan bu güzel yatırımlarımızı birer birer hizmete açıyoruz. Verdiğimiz tüm sözleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün genci, yaşlısı, 7’den 77’ye tüm vatandaşlarımız İncilipınar’daki bu dev tesisimizde spor yapıyor. Tesisimiz bölgede önemli bir ihtiyacı gidermeye başladı” şeklinde konuştu.