Ege Denizli halkı seferber

Denizli halkı seferber

27.01.2020 - 07:50 | Son Güncellenme:

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Elazığ’a destek vermek üzere tüm çalışmaların tamamlandığını ve hazır bekletildiğini bildirdi.

Denizli halkı seferber

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Elazığ’a destek vermek üzere tüm çalışmaların tamamlandığını ve hazır bekletildiğini bildirdi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise deprem bölgesine, belediye bünyesinde kurulan sosyal marketteki bütün çocuk bezleri, kışlık kıyafetler, battaniyeler, bebek setleri ve benzeri ihtiyaç malzemelerinin hemen gönderildiğini açıkladı.
Merkezfendi Belediyesi de; kuru gıda, süt, bebek bakım setleri ve giysilerle yüklü bir kamyonu ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıkardı. “Merkezefendi olarak kalbimiz Elazığ, Malatya ile birlikte atıyor” diyen Başkan Şeniz Doğan, “Ülkemize geçmiş olsun diliyorum” dedi. Denizli Milletvekili Teoman Sancar, “Birlik ve beraberlik anlayışıyla, bir kamyon ihtiyaç maddesini Elazığ’a gönderildi” diye konuştu. Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ise, “Yaraların bir an önce sarılmasını diliyorum” dedi.