Ege Dokuz etapta, dokuz bin üye kazandırdı

Dokuz etapta, dokuz bin üye kazandırdı

31.01.2023 - 00:05 | Son Güncellenme:

MHP İzmir İl Başkanlığının başlattığı üye kampanyası ile dokuz etapta yapılan çalışmalarla büyük katılımlara sahne oluyor. Çeşme, Kemalpaşa, Konak, Torbalı, Menemen, Menderes, Selçuk ve İl Başkanlığında yapılan üye katılım törenlerinde İP, ZP ve CHP’den istifa ederek MHP’ye geçenlerin sayısı dokuz bine ulaştı.

Dokuz etapta, dokuz bin üye kazandırdı

MHP’nin yükselişini Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin ilkeli ve Türkiye Merkezli siyaset anlayışından kaynaklandığını vurgulayan İl Başkanı Veysel Şahin, “MHP yarım yüzyılı aşmış siyasi geçmişiyle, Cumhuriyet ilkelerimize olan inancın kalesi, Atatürk sevgi ve saygısının bayrağı ve tüm milli değerlerimizin buluştuğu kavşak noktası olmuştur. Partisine katılanlar hoş geldiler, bize güç verdiler. MHP, Türkiye Cumhuriyetinin sarsılmaz kalesi, çocuklarımızın geleceği ve bizi buluşturan çatının adıdır” dedi.

Haberin Devamı

Bahçeli’ye sunacak

Öte yandan alınan bilgilere göre MHP İzmir il teşkilatı geniş bir katılımla salı günü gerçekleştirilecek ola TBMM Grup Toplantısına katılacak. İl Başkanı Şahin dokuz bin üyeye ulaştıklarının bilgisini Bahçeli’ye sunacak.