Ege Düğün fotoğrafçıları hazır

Düğün fotoğrafçıları hazır

06.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası’nda, pandemi döneminde evlilik planı yapan çok sayıda çift, nikah törenleri ile düğünlerini 2021 yılına erteledi.

Düğün fotoğrafçıları hazır

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası’nda, pandemi döneminde evlilik planı yapan çok sayıda çift, nikah törenleri ile düğünlerini 2021 yılına erteledi. 1 Mart’ta başlayan kontrollü normalleşme süreciyle birlikte, düğün ve nikah planları hız kazanmaya başladı. Bu da düğün fotoğrafçılarının yüzünü güldürdü. Başta Almanya, Ukrayna, Rusya ve İrlandalı çiftler, düğün için ilçedeki otellerde rezervasyon yaptırmaya başlayınca düğün fotoğrafçıları, randevu vermek için kolları sıvadı.
Düğünlerin iptal edilmesi nedeniyle neredeyse hiç iş yapamadıklarını anlatan düğün fotoğrafçıları, “Kademeli normalleşme sürecinde düğün organizasyonlarına izin verilmesi, bizleri çok mutlu etti. Bir saat sınırlaması biraz daha uzatılırsa bizim için iyi olur. Geçtiğimiz yılın zararını telafi edebilmemiz için önümüzdeki yaz sezonunda çok çalışmamız gerekiyor” diye konuştu. l