Ege Efes’e iki ödül

Efes’e iki ödül

18.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Efes’e iki ödül

Swissôtel Büyük Efes, “Quality Management Awards”te “Türkiye’nin En İyi Ege Bölgesi Şehir Oteli” unvanını yeniden kazandı. Otel bünyesindeki Pürovel Spa&Sport da “En Lüks Otel Spa’sı” seçildi.

Haberin Devamı

Swissôtel Büyük Efes, ‘Quality Management Awards’te, “Türkiye’nin En İyi Ege Bölgesi Şehir Oteli” unvanını yeniden almaya hak kazandı. Bunun yanı sıra otel bünyesinde yer alan Pürovel Spa&Sport, ‘World Luxury Spa Awards’ tarafından “Türkiye’nin En Lüks Otel Spa’sı” seçilerek, adını dünyadaki en iyi spa’lar arasına yazdırdı.

Turizm sektöründe yönetim kalitesinin önemini vurgulamak amacıyla 2010 yılında GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından başlatılan Quality Management Ödülleri’nde, ödüller sahiplerini buldu. 2018’in sonunda yapılan iki aşamalı oylama anketinde toplam 99 bin 93 ziyaretçiyle sahiplerini bulan QM Ödülleri’nin, Antalya’da yapılan gala töreninde “Türkiye’nin En İyi Ege Bölgesi Şehir Oteli” unvanı Swissôtel Büyük Efes, İzmir’e yeniden verildi. Ödülü, otelin Genel Müdürü H.Rıza Elibol, POYD Başkanı Ülkay Atmaca’dan teslim alırken, 2017’de de almış oldukları unvanı devam ettirmekten dolayı mutlu ve gururlu olduklarını dile getirdi. İzmir için çalışmaya devam edeceklerini belirten Elibol, bu ödülü kendilerine kazandıran tüm misafirlerine teşekkür etti.

Haberin Devamı

Online ölçüm yapılıyor

Dünya Luxury Spa Ödülleri ise, dünya çapındaki spa merkezleri için kalite, yenilik ve hizmet kriterlerini, online oylama üzerinden ölçmektedir. Ödüller, 32 farklı kategoride ülke, bölge, kıta ve küresel bazda lüks spa merkezlerine sunuluyor. Bu yıl, Galgorm Resort&Spa Northern İrlanda’da, 42 ülkeden 200’ün üzerinde katılımcıyla düzenlenen ödül töreninde Pürovel Spa&Sport İzmir, Türkiye’nin “En Lüks Otel Spa”sı unvanını almaya hak kazandı.