Ege Ege, 2022’ye hazır!

Ege, 2022’ye hazır!

27.12.2021 - 07:01 | Son Güncellenme:

İzmir’de yeni yıla sayılı günler kala sokaklar, ışıklarla süslendi. Marmaris Belediyesi, özel bir program hazırladı. Didim Belediyesi ise personeli için moral ve motivasyon gecesi düzenledi

Ege, 2022’ye hazır

2022’ye sayılı günler kala Ege’de cadde ve sokaklar rengarenk ışıklarla donatıldı, belediyeler yılbaşı için özel programlar hazırladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, daha aydınlık bir yıl umuduyla kent merkezindeki cadde, sokak ve meydanları ışıklarla donattı. Meydanlara direk motifleri ve ışıklı taklar yerleştirildi. Konak ve Karşıyaka tramvayları, Birinci Kordon’da çalışan nostaljik tramvaylara da renk geldi.

Haberin Devamı

Pinhani rüzgarı esecek

Marmaris Belediyesi de, konserler, gösteriler, DJ şovlarıyla vatandaşlara yeni yıl coşkusu yaşatacak. Gösterilere, her yıl olduğu gibi bu yıl da 19 Mayıs Gençlik Meydanı ev sahipliği yapacak. Günler öncesinden rengarenk ve ışıl ışıl led akarlar, yılbaşı ağaçları, 2022 tagı ve kardan adam gibi figürlerle süslenen meydan, binlerce kişinin yeni yıl fotoğraflarında ölümsüzleşecek. Marmarisliler, 2022’ye Pinhani şarkılarıyla giriş yapacak.

Çalışanlara teşekkür

Didim Belediyesi ise, personele moral ve motivasyon gecesi düzenledi. Tüm belediye çalışanları şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlendi. Programa katılan Başkan A. Deniz Atabay, “Tüm çalışma arkadaşlarıma gayret ve çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Daha uzun yıllar birlikte güzel işler yaparak kentimizi, ülkemizin 5 büyük turizm kentinden birisi yapacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Alaçatı’da yılbaşı heyecanı beş gün boyunca sürecek

Alaçatı Turizm Derneği ve Çeşme Belediyesi işbirliğinde düzenlenecek yeni yıl şenliği bugün başlıyor. Saat 10.00-18.00 arasında Alaçatı ruhuna uygun bir sokak festivali tadında gerçekleşecek. Esnafın hazırladığı süs eşyaları, hediyelikler ve tadına doyulmaz lezzetler misafirlerin beğenisine sunulacak. Sokak müzikleriyle coşku ikiye katlanacak. 5 gün sürecek etkinliğin son gününe, sürpriz konser damgasını vuracak. Alaçatı’nın 2022’yi coşkulu bir şekilde karşılayacağını belirten Dernek Başkanı Necat Çelikok, “Otellerimiz yüzde 90 doluluk oranına ulaştı. İnanıyoruz ki yeni yılda Alaçatı halkının da, esnafın da yüzü gülecek. Hepimiz yeni yılı heyecanla bekliyoruz” diye konuştu.

Wyndham Grand Özdilek’te lezzet ve eğlence bir arada

Wyndham Grand İzmir Özdilek, her yıl olduğu gibi bu yıl da konuklarına güzel bir yılbaşı eğlence programı hazırladı. Konak Salonu’nda Deniz Kınay, Özge Özesmer ile Enjoy Orkestrası sahne alacak. Oryantal performansıyla eğlence gece boyu devam edecek. Carême Restaurant’ta ise, canlı piyano müziği ve Asu Şebnem&Malik ikilisi misafirlere unutulmaz bir yılbaşı kutlaması sunacak. Genel Müdür Funda Çam, “Otelimizin şık ambiyansına yakışır zenginlikteki mönülerimiz, sınırsız yerli içecek ikramı ve birbirinden eğlenceli müzik programı alternatifleriyle yeni yıla hazırız” dedi. Yılbaşı programı rezervasyon: 0232 292 1336, info@wyndhamgrandizmir.com. l 

Yazarlar