Ege Ege-Koop, Fuga Mobilya işbirliği

Ege-Koop, Fuga Mobilya işbirliği

13.10.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Konut devi Ege-Koop, Karşıyaka-Bayraklı arasındaki 25. Yıl Konutları için Çetmen Mobilya’yla işbirliği yapmış, örnek dairenin eşyaları bu firma tarafından sağlanmıştı.

Ege-Koop, Fuga Mobilya işbirliği

Yapımı devam eden diğer proje Dört Mevsim Konakları’ndaki örnek villa için de Fuga Mobilya’yla el sıkışıldı. Geçen hafta kokteylle tanıtılan konakta Fuga’nın yeni koleksiyonundaki modeller kullanıldı. İş, siyaset, sanat ve spor camiasından çok sayıda konuk tarafından büyük beğeni toplayan Dört Mevsim Konakları, Çamlı Köyü Urla sınırında 130 dönüme kuruluyor. Güzellikleriyle büyüleyen cennet doğanın kucağında farklı tipte 136 konak inşa ediliyor.

Genel Başkan Hüseyin Aslan, “Hem doğanın güzelliklerinden, nimetlerinden yararlanmayı hem de tabiatı ve doğal varlığımızı bozmadan daha da anlamlı ve yaşanabilir hale getirmeyi amaçlıyoruz. Bu amaçla Ege-Koop, 200 villanın sığabileceği alana 136 konak inşa ederek konut yoğunluğunu en alt seviyede tutmuştur. Böylece tabiatın bize en büyük armağanı yeşil çevre dokusu, kızılçam ve zeytin ağaçlarıyla doyumsuz Urla Körfezi ve adalar manzarası ortaklarımızın istifadesine bırakılmıştır” diyor.

Yazarlar