Ege En iyi işverenler AYDEM ve ESBAŞ

En iyi işverenler AYDEM ve ESBAŞ

01.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Great Place to Work® En İyi İşverenler Listesi’ne sekiz şirketi ile giren AYDEM, bir ilki başardı. ESBAŞ da, 250-500 Çalışan Sayısı Kategorisi’nde listede yer aldı.

En iyi işverenler AYDEM ve ESBAŞ

Pandemi sürecinde baştan sona yenilikçi bakış açısıyla dijitale yönelik tasarlanan İK süreçleri ile çalışan deneyiminde yaratılan farkın başarıyı getirdiğini belirten Aydem Enerji İnsan Kaynakları Grup Direktörü Fatih İslamoğlu, “Pandemi döneminde 600 yeni yetenek kazanıp mevcut kadroların tamamını koruduk. 2021 yılında da insan kaynağımızı yüzde 10 büyüterek çalışanlarımız için mutlu bir iş yeri sağlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.
31 yıldır değerlerine inançla bağlı kalmanın ödülünü aldıklarını belirten ESBAŞ Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Faruk Güler ise, “Mutlu ESBAŞ’lılar yaratmak felsefesiyle sürdürdüğümüz insan kaynakları politikasının oluşturduğu ESBAŞ kültürü; hissedarlar, Yönetim Kurulu ve tüm çalışanların güç birliğinde cesurluk, kararlılık, etik olmak, müşteri odaklılık, yenilikçilik ve insan odaklılık başlıklarından oluşuyor” dedi.