Ege Et ve Kebap’ta ödül Seyhan Et’e

Et ve Kebap’ta ödül Seyhan Et’e

06.02.2018 - 23:33 | Son Güncellenme:

İzmir Gourmet Guide tarafından bu yıl 8. kez düzenlenen ‘Bir Adım Öne Çıkanlar ve Altın Tabak Ödülleri’nin sahipleri belli oldu.

Et ve Kebap’ta ödül Seyhan Et’e

Et ve Kebap kategorisinde, Urla’da hizmet veren ‘Seyhan Et’ ödüle layık görüldü. Bornova’da bulunan Container Hall’de düzenlenen törene, davetlilerin yanı sıra tüm aday işletmelerin sahipleri, cemiyet hayatından konuklar, İzmir ve İstanbul gastronomi dünyasından isimler katıldı.

Haberin Devamı

3 yıl önce açıldı

Seyhan Et İşletme Sahibi Harun Seyhan ve eşi Ebru Seyhan ile ikiz kardeşi Banu Oskan, ödülünü Ahmet Güzelyağdöken’in elinden aldı. Yaklaşık 3 yıl önce eşi Ebru Seyhan ile hayallerini gerçekleştirerek bir et restaurantı açtıklarını belirten Harun Seyhan, “Bize güvenen ve lezzetlerimizi beğenen tüm misafirlerimize teşekkür ederim. Aldığımız bu ödülle kalitemizi kanıtlamış olduk. Önümüzdeki yıllarda da kalitemizi bozmadan, daha da ileriye taşıyarak aynı samimiyet ve güleryüzle hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.