Ege Evlilik okulu yeni mezunlarını verdi

Evlilik okulu yeni mezunlarını verdi

22.07.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

DENİZLİ Belediyesi’nin Ak Parti Genel Merkezi tarafından en iyi proje ödülü getiren ‘Ailemi Seviyorum Projesi’ kapsamında hayata geçirilen ‘Evlilik Okulu’ 5’inci dönem mezunlarını verdi.

Evlilik okulu yeni  mezunlarını verdi

16 saat süren eğitimi tamamlayan 32 çift düzenlenen törenle sertifika aldı. Haftada iki gün 2’şer saat verilen ve 16 saat süren eğitimde, çiftlere evliliğin ilk dönemleri, aile ekonomisini oluşturmak, stresle başetme yöntemleri, sağlıklı bir aile kurmak için öneriler, evlilik ve hukuki haklar, evlilikte cinsel sorunlar, doğru iletişim konularında eğitim verildi.

Haberin Devamı

Yelkencilerin ÖDÜL MOLASI

YELKENDE Deniz Kuvvetleri Kupası Çeşme’de sona erdi. 270 millik İstanbul-Çeşme rotasına, yarışı 24 saat 9 dakikada tamamlayarak bu etaptaki parkur rekorunu 2 saat geliştiren Bülent Atabay’ın “Orient Ekspres”i damgasını vurdu. Çeşme’deki iki koy içi yarışının ardından yarışlarda dereceye girenlere ödülleri Bodrum’da dağıtıldı.

Davetliler, damadı ikiziyle karıştırdı

İZMİRLİ Leman Nurioğlu (27) ile Orçun Pat (27) okul arkadaşlıklarını evliliğe taşırken, damadın kendisine su damlası kadar benzeyen ikizi Onur Pat (27) davetlileri şaşkına çevirdi. Davetlilerin ses tonları bile aynı olan Pat kardeşleri karıştırması, renkli sahnelerin yaşanmasına neden olurken, gelin Leman Nurioğlu Pat, “Telefonda karıştırsam da benim kocam daha yakışıklı” diyerek kalp gözünün ayırt etmeye yettiğini söyledi.

Haberin Devamı

Sahibi cezaevinde
yatı Marmaris’teKARA para aklamak ve petrol gelirlerini zimmetine geçirme suçlarından 2003 yılında ülkesinde tutuklanan Rus milyarder Mikhail Khodorkovsky’e ait “Lauren L” adlı lüks yat Marmaris’e demirledi. Dünyanın en büyük yatları arasında 34’üncü sırada gösterilen 90 metre uzunluğundaki yat, meraklı bakışlar arasında limana demir attı.