Ege‘Farkındayız, yanınızdayız’

‘Farkındayız, yanınızdayız’

04.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Menemen’de 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü, Sabahat Akşiray Özel Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi (OÇEM) tarafından düzenlenen etkinlikle kutlandı.

‘Farkındayız, yanınızdayız’

 Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan buluşmada yaptığı konuşmada, “Pek çok hastalıkta olduğu gibi bu konuda da çare, erken tanı ile yoğun özel eğitimden geçiyor. Unutmayalım ki, otizm bir engel değil, farkındalıktır. Bizler otizmin farkında olmakla beraber, onların her daim yanındayız. Özel öğrencilerimizin yaptığı bu değerli çalışmaların, başkalarına da ilham kaynağı olmasını, hepimizin arzuladığı farkındalığı pekiştirmesini temenni ediyorum. Her zaman dediğimiz gibi, mesele birlikte olmak, birlikte anlamak” mesajı verdi.

KEŞFETYENİ
Bomba aşk iddiası! Gizemli kadının kimliği belli oldu
Bomba aşk iddiası! Gizemli kadının kimliği belli oldu

Cadde | 02.05.2025 - 08:40

Lucas Torreira, Nişantaşı'nda görüntülendi. Yanındaki gizemli kadının kim olduğu merak edilirken, o kişinin adı belli oldu.

Yazarlar