Ege Fuar Kupası sahiplerini buldu

Fuar Kupası sahiplerini buldu

20.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile Türkiye Judo Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği Fuar Kupası Minikler Judo Turnuvası tamamlandı. 8 ilden 14 kulübün katıldığı organizasyonda toplam 130 judocu tatamide madalya için kıyasıya yarıştı, minik judocular erkeklerde 9, kızlarda 10 kategoride sahne aldı

Fuar Kupası sahiplerini buldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile Türkiye Judo Federasyonu’nun organize ettiği Fuar Kupası Minikler Judo Turnuvası gerçekleştirildi.
Celal Atik Spor Salonu’nda 8 ilden 14 kulübün katıldığı organizasyonda toplam 130 judocu tatamiye çıkarak madalya mücadelesi için kıyasıya yarıştı. Minik judocular erkeklerde 9, kızlarda 10 kategoride sahne aldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ersan Odaman, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz’a, İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici’ye ve turnuvaya katılan 14 kulübün temsilcisine ev sahipliği yaptı. Odaman’ın yanı sıra, Eskici ve Huysuz’a İl Temsilcisi Hakan Dağ tarafından teşekkür plaketi verildi. Eski milli judocu iş insanı Tacettin Özerler ve antrenör Güven Görgül ile turnuvaya katılan 14 kulübün temsilcilerine de plaket takdim edildi. Organizasyonda şampiyon olan ve altın madalyayı boynuna takan sporcular: ERKEKLER: 30 kilo: Ali Çalışal (Kocaeli), 34 kilo: Bilal Efe Asırlı (Bergama Bld), 38 kilo: Hüseyin Hakyol (Kocaeli BŞB), 42 kilo: Arda Düzce (Manisa BŞB), 46 kilo: Mehmet Mutaat Bozkurt (İzmir BBSK), 50 kilo: Muhammed Emin Sancar (Denizli), 55 kilo: Ahmet İtak (İzmir BBSK), 60 kilo: Emirhan Baba (Yunusemre Bld), Artı 60 kilo: Arda Kamal (Manisa BŞB). KIZLAR: 24 kilo: Yağmur Meral (İzmir BBSK), 28 Kilo: Betül Şavlı (İzmir BBSK), 32 kilo: Sima Yıldırım (Akhisar Bld), 36 kilo: Hatice Meral (İzmir BBSK), 40 kilo: Büşra Albayrak (İzmir BBSK), 44 kilo: Büşra Doğan (İzmir BBSK), 48 kilo: İklima Önkol (İzmir BBSK), 52 kilo: Dilara Kahya (Akhisar Bld), 57 kilo: Hatice Çakırca (Balıkesir Bld), Artı 57 kilo: Rüya Ceylan (Menemen)
Yiğitalp’ten gururlandıran başarı
İzmir BŞB’nin tekvandocusu Hatice Pınar Yiğitalp, İstanbul’daki 6. WT Başkanlık Kupası’nda İzmir’i gururlandırdı. Avrupa Tekvando Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen şampiyonada gençler 63 kiloda yarışan Pınar Yiğitalp, hem üçüncü olup bronz madalya kazandı hem de kasım ayındaki Gençler Avrupa Şampiyonası ile aralıktaki Gençlik Olimpiyatları Kıta Eleme müsabakalarına kota almayı başardı.

Haberin Devamı

Fuar Kupası sahiplerini buldu