Ege Gelin, Muğla’yı birlikte keşfedelim

Gelin, Muğla’yı birlikte keşfedelim

30.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği ulusal fotoğraf yarışmasının konusu bacalarından evlerine, sokaklarından çocuklarına kadar ilçenin anlatılması olarak belirlendi

Gelin, Muğla’yı birlikte keşfedelim

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin tanıtılması için başlattığı ve her yıl düzenlenen ulusal fotoğraf yarışmasının 2021 yılı konusu belli oldu. Dünya turizmin önde gelen kentlerin olan Muğla’da, kırsal bölgelerinin de görülmeye değer güzellikte olduğunu göstermek ve bölgelerin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmanın konusu “Muğla’yı Keşfet” olarak belirlendi.
Son başvuru 10 Eylül
Muğla’nın bacalarından evlerine, sokaklarından çocuklarına, tarımdan hayvancılığa kadar fotoğraflarla anlatılması amaçlanan yarışmada dereceye girenler ödüllendirecek. Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu işbirliğinde düzenlenen ve İzzet Keribar, Nevzat Çakır, Çerkes Karadağ, İsa Çelik, Sami Türkay, Sadık İncesu ve Büyükşehir Belediyesi’nden bir yetkilinin jüri üyeliğini yapacağı yarışmada son başvuru 10 Eylül. Yarışmaya katılmak isteyenler, şartnameye http://www.tfsf.org.tr ve www.mugla.bel.tr adreslerinden ulaşılabilecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, amatör ve profesyonel fotoğrafçıları etkinliğe katılmaya davet etti.