Ege Geri dön çağrısı

Geri dön çağrısı

09.10.2018 - 21:55 | Son Güncellenme:

Küçük Menderes Havzası’ndaki tarım ve hayvancılık kooperatiflerinin temsilcileri, Büyükşehir Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yeniden aday olması için Gündoğdu Meydanı’nda miting yapacak

Geri dön çağrısı

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun aday olmayacağını açıklamasının ardından Küçük Menderes Havzası’ndaki tarım ve hayvancılık kooperatiflerinin temsilcileri, CHP İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Büyükşehir Başkanı Aziz Kocaoğlu, 1 Ekim Pazartesi günü, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde aday olmayacağını açıkladı. Başkan Kocaoğlu’nun kararını açıklamasının üstünden bir hafta sonra, Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli, ilçedeki muhtarlar, Bayındır Çiçek Kooperatifi, Ödemiş Bademli Kooperatifi, İzmir tarım Grubu Başkanı Mahmut Eskiyörük ve temsilcileri ve Beydağ’dan partililer ile üyeler, Urla Bademler Kooperatifi temsilcileri, CHP İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Haberin Devamı

‘Yalnız bırakmayacağız’

İl Başkanı Deniz Yücel ile görüşen heyet, Başkan Kocaoğlu’nun 2019’da da görevini yürütmesi için talepte bulundu. Kooperatifler, Aziz Kocaoğlu’nun 15 yılda kırsal kesime verdiği desteği hatırlattı. Talebi dinleyen Yücel ise, kendisine iletilenleri Genel Merkez ile paylaşacağını söyledi. İzmir Tarım Grubu Başkanı Mahmut Eskiyörük, Kocaoğlu yeniden aday olana kadar devam edeceklerini söyledi. Kocaoğlu’nu yalnız bırakmayacaklarını kaydeden Eskiyörük, 20 Ekim’de Gündoğdu Meydanı’nda miting yapacaklarını açıkladı.

‘Merkezle aramda sorun yok’

Bir televizyon programına katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, genel merkezle arasında sorun olmadığını dile getirdi, “Genel Başkan’ın kararımı açıkladıktan sonra beni aramasına, benim de Sayın Genel Başkanı aramama gerek yok” dedi. Kocaoğlu, “Bu iş oturup çalışma işi değil. 15 yıllık İzmir belediyeciliği örnek bir belediyeciliktir. Biz İzmir’i kalkındırdık” diye konuştu.

Yazarlar