Ege Gönlümüzde!

Gönlümüzde!

10.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

İzmir iş dünyası temsilcileri, Ulu Önder’i vefatının 84. yılında unutmadı “10 Kasım matem değil, Ata’nın değerlerine sahip çıkma günüdür” dedi

Gönlümüzde

İzmir iş dünyası temsilcileri, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 84. ölüm yıldönümünde birer mesaj yayınladı. STK başkanları, 10 Kasım’ın bir matem günü olmadığı görüşünde birleşti.

Haberin Devamı

BASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kasalı: BASİFED Ailesi olarak Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, fikir ve ideallerine sımsıkı bağlı kalarak, Cumhuriyetimizin temel değerlerini korumaya devam edeceğiz.

GİFED Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter: Bu gün, sadece bir anma günü değil, büyük önderimizin Türkiye Cumhuriyeti için çizdiği idealleri gerçekleştirme konusunda kat ettiği yolu tekrar idrak etme günüdür.

ESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Zorlu: Gelecek nesillerimizin çağdaş standartların üzerinde bir yaşam sürebilmesi, ülkemizin gelişmişlik düzeyinin en üst seviyelerde olabilmesi, dünya devletlerine örnek teşkil etmesi için Atatürk’ün fikir ve ilkeleri bize yol göstermeye devam edecek.

Haberin Devamı

İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt: Siyasi ve askeri dehası, başarıları ve düşünceleriyle dünya tarihine adını altın harflerle yazdırdı. İleri görüşlülüğü, barışçı kimliği, dünya gerçeklerini iyi bilmesiyle yüzyıla yön verdi.

EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Ertuğrul: Türkiye Cumhuriyeti, bugün muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkma hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerliyorsa bunu Ulu Önder’e borçluyuz.

EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Pınar Kılıç: Cumhuriyet ile Türk insanına çağdaş uygarlığın kapılarını açan Atatürk’e ve silah arkadaşlarına minnettarız.

İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin: 10 Kasım sadece matem günü değil, Mustafa Kemal Atatürk’ü idealleriyle anma ve Cumhuriyetin değerlerini koruyarak sonsuza kadar yaşatma kararlılığını gösterme günüdür.

KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Senem Kılıç: Onun bize mirası ve emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti’ni modern medeniyetler seviyesine taşıma yolunda bıkmadan usanmadan azimle çalışarak, yaşatmak ve diri tutmak önderimize borcumuzdur.

İzmir Yeminli Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Zengin: Hepimize düşen görev, Cumhuriyet’e sahip çıkmak, korumak ve bu bilinci gelecek kuşaklara aktarmak olmalıdır.

EGOD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun: Bağımsızlık savaşımızın önderi, eşsiz kahraman Atatürk, daima Türk Milleti’nin gönlünde yaşayacak.

Haberin Devamı

KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mutlu Can Günel: Atatürk’ü anmanın, ilkeleriyle aydınlattığı yolda kararlılıkla yürümekle, kurduğu Cumhuriyete, ilke ve inkılâplarına, tam bağımsızlığa, milli sınırlarımız içerisinde bölünmez bütünlüğümüze sahip çıkmakla mümkün olduğu asla unutulmamalıdır. 

TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Melih Sebastien Durmuş: 1919’da yaktığı istiklal meşalesiyle milletimizin küllerinden yeniden doğmasını sağladı, esaret zincirlerini kırdı.

Dokuz Eylül Rotary Kulübü Dönem Başkanı Nilgün Tiyanşan: Bize düşen görev, değerlerini gelecek kuşaklara aktarmak ve büyük eseri Türkiye Cumhuriyeti’ni geliştirip korumak.

KESİAD Başkanı Mutlu Can Günel: Mücadeleci kişiliği, düşünceleri ve ardında bıraktığı eserleriyle düşmanlarının bile takdirini ve saygısını kazanmıştır. Asla unutmayacağız.