Ege Gönüllerince eğlendiler

Gönüllerince eğlendiler

13.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bodrum Belediyesi, Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen pikniğe katılan özel misafirlerine unutulmaz bir gün yaşattı...

Gönüllerince eğlendiler

Bodrum Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında piknik etkinliği düzenleyerek özel bireylerle bir araya geldi. Gümüşlük Mahallesi’nde gerçekleşen etkinlikte, Bodrum Halk Eğitim Merkezi Özel Çocuklar Kursu, Yahşi Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Bodrum Sağlık Vakfı Begonvil Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri gönüllerince eğlendi.
Başkan Yardımcısı Ummahan Yurt, öğrenci ve ailelere, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın selam ve sevgilerini iletti, “Aslında hepimiz birer engelli adayıyız. Her türlü sıkıntınızda bir telefonun ucundayız” dedi. Yakaköy Engelli Sevgi Sanat Atölyesi’nin taş boyama etkinliği ile Sunu Event’in “Bilim Show” gösterisi ilgi gördü. Dans ve müziklerle doğa içinde unutulmayacak anlar yaşayan öğrenciler, çiftlikte bulunan at ve midillilerle de gezdi. Öğrencilere satranç takımı, Bodrum Belediyesi yayını “Halikarnas’a Yolculuk Can’a Öyküler” kitabı ile çeşitli hediyeler verildi.