Ege Gözler Denizli'de

Gözler Denizli'de

29.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

TFF 1. Lig’de Altay’ı Play Off’tan Süper Lig’e taşıyan Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin göreve devam edip etmeyeceği merak konusu oldu. Denizli’nin sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona eriyor ancak kendisinin kulüpte kalması bekleniyor 

Gözler Denizlide

Altyapısından yetişip 18 yıl formasını giydiği siyah beyazlı kulübe 38 yıl sonra bu kez teknik adam olarak dönen ve İzmir temsilcisinin Süper Lig hasretine son veren Mustafa Denizli’nin sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona erecek. Görevi kabul ederken kulüpten ücret talep etmeyen ve kendisine verilmesi gereken ücretin Mehmetçik Vakfı ile Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı’na bağışlanmasını isteyen tecrübeli çalıştırıcının Süper Lig’de de kulüpte kalması bekleniyor.
Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, “Mustafa hocamız her zaman bu kulübün bir parçası. Tabii ki de hocamız bu kulüpte her zaman var olacak” derken, 71 yaşındaki Mustafa Denizli’nin siyah beyazlı kulüpte farklı bir görev alabileceği de öğrenildi.

Haberin Devamı

Kasa dolacak

Süper Lig’e 18 yıl sonra geri dönen Altay, mali anlamda da büyük bir rahatlama yaşayacak. Başkan Özgür Ekmekçioğlu son olarak kulübün borcunun 88 milyon lira olduğunu açıklamıştı.
Süper Lig’de yeni sezonda 18 milyon lira ayakbastı parası alacak siyah beyazlılar, Türkiye Futbol Federasyonu’ndan sezon boyunca 36 milyon lira kesin gelir elde edecek.

Sekin’in kupa sevinci

Altay altyapısında forma giyen Şehit Polis Fethi Sekin’in genç milli futbolcu oğlu Burak Tolunay, Altınordu ile Altay arasında İstanbul’da oynanan Play Off finalinin heyecanını tribünden yaşadı. Başkan Özgür Ekmekçioğlu’nun misafiri olarak Altyapı Direktörü Mahmut Gözüaçık ile birlikte Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki finali izleyen Burak, son düdüğün ardından kupa sevincine ortak oldu. Son olarak U16 Milli Takımı’na davet edilen genç futbolcu arkadaşlarıyla birlikte Altay’ın Brezilyalı oyuncusu Mossoro ile hatıra fotoğrafı da çekildi.