Ege Göztepe’yi tutmak çok zor

Göztepe’yi tutmak çok zor

21.01.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig’de Demir Grup Sivasspor’u 2-1 yenen Göztepe sezonun ikinci yarısında bambaşka bir performans sergiledi. Üst üste 3. maçını kazanan sarı kırmızılılar, 24 puana yükselip düşme hattından iyice kurtuldu, yeni yıla muhteşem bir giriş yaptı

Göztepe’yi tutmak çok zor

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında evinde Demir Grup Sivasspor’u da 2-1 yenen Göztepe, sezonun ikinci yarısında aynı kadroyla bambaşka bir performans sergileyip taraftarını mest etti. Üst üste 3. maçını kazanan sarı kırmızılılar, 24 puana yükselip düşme hattından iyice kurtulurken, yeni yıla muhteşem bir giriş yaptı. Sezonun ilk yarısında oynadığı 18 maçta sadece 3 galibiyet alabilen Göztepe, ikinci yarının ilk 3 haftasını 9 puanla kapatmayı başardı. Göztepe bu sezon ilk defa üst üste 3 maçını kazandı.

Haberin Devamı

Maestro rahatladı

Göztepe’nin başına 4. haftada Ünal Karaman’ın yerine gelen Teknik Direktör Nestor El Maestro da kazanılan maçların ardından derin bir nefes aldı. Sezonun ilk devresinde eleştiri oklarının hedefi olmaya başlayan Sırp çalıştırıcı, takımı hak ettiği yerlere getireceklerini söyledi. Maestro, “Ben mevcut kadroma hep inandım. Yönetimimize teşekkür ediyorum, takviyeler yapıldı. Arkadaşlarımızın da aramıza katılmasıyla daha da güçleneceğiz. Takımımız her zaman kazanacak ve iyi mücadele edecek potansiyele sahipti. Kazanacağımız çok maç var” dedi.

‘Hiçbir şekilde rehavete kapılmayacağız’

Göztepe’de Başkan Vekili Talat Papatya değerlendirmelerde bulundu. Papatya, “Çok soğuk havaya ve hakeme rağmen, muhteşem taraftar desteği ve yüreğini sahaya koyan oyuncularımızla hak ettiğimiz bir 3 puan aldık. Kesinlikle rehavete kapılmadan daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Eleştirilere rağmen yüreğini sahaya koyan oyuncularımız başta olmak üzere tüm oyuncularımıza, teknik kadromuza ve soğuk havaya rağmen tribünleri dolduran taraftarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.