Ege Gurur tablosu

Gurur tablosu

01.08.2018 - 04:10 | Son Güncellenme:

Tüm öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği sağlamak adına ücretsiz kurslar düzenleyen Karşıyaka ve Bayraklı belediyeleri, LGS’ye hazırladığı gençlerin başarısıyla İzmir’in gurur kaynağı oldu

Gurur tablosu

Karşıyaka Belediyesi İsmail Hakkı Tonguç Gençlik Eğitim Merkezi (KARGEM) öğrencileri, Liseye Geçiş Sınavı’nda (LGS) elde ettikleri başarılarla gurur kaynağı oldu. Ücretsiz kurslarla sınava hazırlanan gençlerin büyük kısmı; İzmir Atatürk Lisesi, Bornova Anadolu Lisesi ve Çiğli Fen Lisesi gibi kentin en iyi okullarına yerleşti.

Haberin Devamı

Türkiye’de ilk 100’de

Son 10 yılın en başarılı sonuçlarının elde edildiği KARGEM’de, en büyük sevinci, Türkiye genelinde ilk 100’e girmeyi başaran Kaan Pide yaşattı. Yoğun ve disiplinli bir eğitim sürecinin ardından bu önemli dereceye imza atan Kaan, İstanbul Galatasaray Lisesi’ne yerleşti. Ayrıca, 10 öğrenci de yüzde 100 burslu olarak özel okullarda eğitim görmeye hak kazandı.

Tüm öğrencileri tebrik eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “KARGEM’de eğitim desteği sağladığımız öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Emeklerimizi boşa çıkarmayan, göğsümüzü kabartan tüm çocuklarımızı ve onlara yol gösteren öğretmenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.